Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πανιώνιος – ΝΟ Βουλιαγμένης 8-14: Σπουδαία επικράτηση στη Νέα Σμύρνη με καλή εμφάνιση από τον ΝΟΒ

Share

Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες εμφανίστηκαν καταπονημένες, από την μεγάλη προσπάθεια στους Ευρωπαϊκούς τους αγώνες, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη Νέα Σμύρνη, με 14-8, επί του Πανιωνίου και αποσπάστηκε 10 βαθμούς πάνω από τον αντίπαλο του, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Βουλιαγμένη μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε νωρίς με 0-4 πριν μειώσει ο Γκιουβέτσης σε 2-4 για τον Πανιώνιο. Ένα γκολ του Παπασηφάκη σφράγισε το 2-5 του πρώτου οκταλέπτου για την Βουλιαγμένη, που κατάφερε να αποκρούσει πολλά σουτ των γηπεδούχων με εξαιρετικά μπλοκ, όντας παράλληλα πολύ αποτελεσματική από την περιφέρεια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά τους, πετυχαίνοντας 4 γκολ και δεχόμενοι μόνο ένα, ξανά από τον Γκιουβέτση, που αποτελούσε την κύρια απειλή από πλευράς Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο. Με το σκορ ημιχρόνου στο 3-9 και τον τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, Τζωρτζάτο σε πολύ καλό βράδυ, η συνέχεια φάνταζε διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ένα γκολ από τον Νικολαΐδη για τον ΝΟΒ, έφτασε τη διαφορά στη μεγαλύτερή της τιμή 3-10, για να μειώσει για άλλη μια φορά ο Γκιουβέτσης με πέναλτι για τον ‘Ιστορικό’. Εκ νέου με πέναλτι, ο Τρούλος έκανε το 4-11, για τους φιλοξενούμενους και κάπου εκεί, άρχισαν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα για τον Πανιώνιο και οι υπόλοιποι παίκτες, με τον Κοπελιάδη να κάνει την αρχή, για το 5-11. Το δεύτερο γκολ του Χαλυβόπουλου στο παιχνίδι, έδωσε ξανά αέρα 7 τερμάτων στη Βουλιαγμένη (5-12).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά, προσπάθησε να παίξει για τον κόσμο του, που σχεδόν γέμισε το Κλειστό Κολυμβητήριο και σημείωσε 2 γρήγορα γκολ με τον Κοπελιάδη και τον Γούνα. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν 2 γκολ από τον Αλαφραγκή για τον ΝΟΒ και ένα από τον Καλαιτζή για τον Πανιώνιο, για το τελικό 8-14, υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο κόσμος που έδωσε το παρόν, παρέμεινε μετά το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες του ‘Ιστορικού’ τη σπουδαία πρόκριση που κατάφεραν, στους 4 της Ευρώπης.

Με αυτή τη νίκη ο ΝΟΒ έφτασε τους 49 βαθμούς και προσπέρασε προσωρινά τον Ολυμπιακό, στην κορυφή, πριν τον υποδεχθεί, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, την επόμενη αγωνιστική. Ο Πανιώνιος έμεινε στους 39 βαθμούς και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη αγωνιστική της Β’ Φάσης.

Συνθέσεις Ομάδων

Πανιώνιος (κ. Δήμου Κώστας): Λιμαράκης, Κοπελιάδης(2), Μπουζάλας, Γκιουβέτσης(4), Bitadze, Νταλάπας, Καλαιτζής(1), Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας(1), Γεωργακόπουλος, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΝΟ Βουλιαγμένης (κ. Vujasinovic Vladimir): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος(2), Καστρινάκης, Καλογερόπουλος(2), Τρούλος(3), Νικολαίδης(1), Παπασηφάκης(1), Woodhead, Αλαφραγκής(2), Καπότσης(1), Κουρουβάνης, Farmer(1), Ανδρεάδης, Αλμύρας(1), Γιαννάτος.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουρτέσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *