Type to search

2ος ΟΜΙΛΟΣ Άγιος Δημήτριος Αρίων Β ΕΠΣΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ Αθηνών Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανώτερος ο Άγιος Δημήτριος- Πολλά παράπονα ο Αρίων

Share

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Αγίου Δημητρίου από την έδρα του Αρίωνα με 7-2. Οι γηπεδούχοι προέβαλαν αντίσταση για ένα μόνο ημίχρονο όταν και το σκορ ήταν ισόπαλο στο 1-1. Μεγάλη διακοπή, έντονες διαμαρτυρίες και αποχώρηση της γηπεδούχου ομάδας για περίπου 10 λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. 

Απ’ την ηρεμία…

Ο Άγιος Δημήτριος έδειξε από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι θέλει να ‘καθαρίσει’ το ματς με τον ουραγό της βαθμολογίας Αρίωνα. Η πίεσή του ψηλά στο γήπεδο του χάρισε 2 ευκαιρίες για γκολ στο 3ο λεπτό αλλά οι Συκαράς και Γαβαλάς αστόχησαν αμφότεροι. Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους όμως ήρθε λίγο αργότερα, στο 6ο λεπτό όταν από ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου έπιασαν στον ύπνο τους αμυντικούς των γηπεδούχων εκτελώντας το γρήγορα με αποτέλεσμα να έρθει το 0-1 από τον Βλάμη. Ο Άγιος Δημήτριος συνέχισε την πίεσή του βλέποντας και τους αντιπάλους ανήμπορους να προβάλλουν κάποια αντίσταση αλλά δεν ευτύχησαν να εξασφαλίσουν τη νίκη όσο νωρίς ήθελαν. Η αστοχία και η επιπολαιότητα των φιλοξενούμενων έφεραν την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπουτζιούρη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να κρεμάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

…στην ένταση 

Αν και το πρώτο ημίχρονο μας άφησε μια ωραία αίσθηση και αγωνία για τη συνέχεια καθώς τίποτα δεν είχε κριθεί, μια φάση στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αρκετή να χαλάσει  το κλίμα και στις 2 ομάδες. Βρισκόμαστε στο 48ο λεπτό όταν ο Συκαράς του Αγίου Δημητρίου ανατρέπεται στην περιοχή από τον Βαρδαξή. Ο διαιτητής σφυρίζει το πέναλτι, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται σύσσωμοι έντονα. Δε σταματούν εκεί όμως. Ο προπονητής καλεί όλους τους παίχτες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για περίπου 10 λεπτά. Εντέλει ο Αρίωνας επέστρεψε στο γήπεδο και ο Αρώνης που περίμενε στωικά εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 στο 57´. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν ίσως τα πιο εφιαλτικά για τον Αρίωνα τη φετινή σεζόν καθώς το σκορ στο 69ο λεπτό ήταν ήδη στο 1-6 δείχνοντας ανήμποροι να σταματήσουν κάθε επίθεση του Αγίου Δημητρίου. Στα διαδικαστικά λεπτά του αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν από ένα γκολ και οι δυο ομάδες συμπληρώνοντας έτσι το τελικό 2-7 που κρατάει τους φιλοξενούμενους στο -2 από την κορυφή του πίνακα και τους γηπεδούχους βαθιά στυλωμένους στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Συνθέσεις: 

Αρίων: Αραστσιάρης (Τ), Γκίνης, Βαρδαξής (Φύτρος 70’), Μπέτσικας (Σακελλαρόπουλος 75’),Ζουμπόπουλος, Καραχάλιος (Γρακαδάς 75’), Πολυμενόπουλος, Σπυρής, Μπουτζιούρης, Μπουρλέσης, Ντερβίσι (Μπαλαούρας 84’)

Άγιος Δημήτριος: Κόρδας (Τ) (Ταταράκης 81’), Καρπέτας, Χιώτης, Πλάκα, Βλάμης, Λεβέντης (Κυριακόπουλος 81’), Αρώνης (Κατσιακαντάης 67’), Καρκασίνας (Ρουμάνο 72’), Ρίζος, Γαβαλάς (Παλόντι 81’), Συκαράς

Αποστόλης Φέκας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *