Type to search

ΑΡΗΣ Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Όποιος χάσει…χάνεται

Share

Διπλό που θα τον κρατήσει στην κορυφή και θα στείλει μήνυμα στους αντιπάλους του, πως επέστρεψε γερά στην μάχη του τίτλου, ψάχνει ο Παναθηναϊκός που κοντράρεται σήμερα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης(NovasportsPrime 20:00). Οι πράσινοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μάγκνουσον, ενώ οι κίτρινοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Το τριφύλλι θα αγωνιστεί πιθανότατα με 4-2-3-1 με επικρατέστερους για την ενδεκάδα τους: Μπρινιόλι, Σενκεφέλντ, Σάρλια, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Μανσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδη. Ο Γιοβάνοβιτς έχει τονίσει στους παίκτες του,πως δεν θέλει να δει να επαναλαμβάνουν τα πολλά αμυντικά λάθη των προηγούμενων αγώνων, που οδήγησαν στην απώλεια βαθμών και ουσιαστικά της πρώτης θέσης έστω και για μια αγωνιστική(εκκρεμεί η απόφαση για το Ατρόμητος-Άεκ).

Από την άλλη ο Άρης βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι αγωνιστικά, ωστόσο μετά την απομάκρυνση του Πάρντιου υπάρχει συσπείρωση σε ομάδα και κόσμο και πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Ο Τερζής πιθανότατα θα παρατάξει σε σχηματισμό 4-3-3 τους: Κουέστα, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Ετέμπο, Νταμπό, Νταρίντα, Πάλμα, Γκαρσία, Καμαρά. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο προπονητής του Άρη ζήτησε από τους παίκτες του να δουν αυτό το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, σαν τελικό για την είσοδο στα playoff, ενώ έδωσε έμφαση στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του, που στα τελευταία παιχνίδια δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής λοιπόν είναι σήμερα, και οι δύο αντίπαλοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Αν ο Παναθηναϊκός μάλιστα περάσει από το Βικελίδης, θα βάλει και πάλι πίεση στην ΑΕΚ, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα παίξει στην Τούμπα, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Βόλο στην Λεωφόρο.

Επιμέλεια: Πάνος Καυκάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *