Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ : «Θέλω να μείνω στη Λίβερπουλ»

Share

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τόνισε πως θέλει να μείνει στην Λίβερπουλ, πετώντας το μπαλάκι στην διοίκηση της ομάδας για το μέλλον του.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά την συνέντευξη του στην «AS» οπού είχε πει πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο από τα κορυφαία κλαμπ της Ισπανίας θέλει να επαναπροσδιορίσει την θέση του. Συγκεκριμένα, ο Σαλάχ τόνισε πω θέλει να συνεχίζει για πολύ καιρό να μείναι στην Λίβερπουλ  με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 ωστόσο τόνισε πως αυτό θα εξαρτηθεί και από την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαλάχ:

«Θέλω να δίνω το 100% για τους ανθρώπους, που μου δείχνουν διαρκώς την αγάπη του. Εάν με ρωτάτε, σας απαντώ ότι θέλω να μείνω στην Λίβερπουλ για όσο περισσότερο μπορώ, όμως, όπως έχω πει στο παρελθόν, αυτό είναι στα χέρια του συλλόγου. Θα προσφέρω πάντα το 100% μέχρι το τελευταίο λεπτό σε αυτό το σύλλογο και επιθυμώ να κατακτήσω όσο δυνατόν περισσότερα τρόπαια».

«Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα ώστε ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η υγεία τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε παράπονα. Κάποιοι άνθρωποι περνούν δυσκολότερα απ’ ότι εμείς, οπότε είμαστε σε καλή κατάσταση.

Το Άνφιλντ είναι Άνφιλντ και όταν έρχονται οι οπαδοί εδώ, κάνουν μία τεράστια διαφορά υπέρ μας. Μας λείπουν οι οπαδοί, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να παραπονιέμαι επειδή ξέρω την κατάσταση και διαβάζω τις ειδήσεις».

«Έχουμε χάσει τοπ παίκτες όπως ο Βίρτζιλ (Φαν Ντάικ) και ο Τζο (Γκόμεζ) ενώ είναι τραυματίας και ο Ντιόγκο Ζότα. Ναι, έχουμε τραυματισμούς αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε. Έτσι είναι η κατάσταση και δεν κάνουμε παράπονα, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *