Type to search

ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Όταν τα ετερώνυμα… έλκονται

Share

Ήταν 10 Νοεμβρίου του 2019 όταν ο Δημήτρης Αγραβάνης αφιέρωνε την νίκη της τότε ομάδας του, του Προμηθέα επί του Παναθηναϊκού στους φίλους του Ολυμπιακού. Ακόμα μια δήλωση που τον έκανε εξαιρετικά αντιπαθή στους φίλους των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Τα χρόνια πέρασαν και ξαφνικά ένας παίκτης γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του,  θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φανερό από τις αντιδράσεις του στα social media, ότι παρακολουθεί διχασμένος αυτήν την εξέλιξη. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα περίμενε μια τέτοια κίνηση, αλλά στον φετινό Παναθηναϊκό τα έχουμε δει όλα. Η συγκεκριμένη επιλογή καθαρά μπασκετικά, μάλλον είναι η πιο λογική που έχει γίνει φέτος στους πράσινους και ίσως να άργησε κιόλας.

Ο Αγραβάνης δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα για την νέα του ομάδα, αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες διαφορές του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σε μία ομάδα που <<πονάει>> εδώ και καιρό στην θέση που αγωνίζεται ο διεθνής άσσος, είναι στο χέρι του, να κάνει τον κόσμο του τριφυλλιού να αφήσει στην άκρη τα παλιά και να τον αποδεχτεί. Άλλωστε και για τον ίδιο είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία στην ευρωλίγκα και σίγουρα δεν θέλει να την σπαταλήσει.

Από την άλλη ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει επιτέλους μια ακόμα λύση στους ψηλούς, όπου υπάρχει λειψανδρία από την αρχή της σεζόν. Επίσης μην ξεχνάμε πως οι πράσινοι αποκτούν έναν παίκτη της εθνικής και μάλιστα σε εξαιρετική ηλικία.

Η κίνηση αυτή είναι απόλυτα λογική για όσους ξέρουν μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη τον Αγραβάνη και το αντίστροφο. Ειδικά από την στιγμή που η απόφαση για τον Μήτογλου έχει καθυστερήσει, η επιλογή αυτή ήταν μονόδρομος. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Επιμέλεια: Πάνος Καυκάς


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *