Type to search

ΑΕΚ ΕΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Κύπελλο Ελλάδας Κυπέλλο Ελλάδας ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΑΜΙΑ Ολυμπιακος Παοκ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός κυπέλλου σε Αγγλία ή Γερμανία

Share

Έφτασε η στιγμή που θα δούμε τελικό κυπέλλου εκτός Ελλάδος. Η ΕΠΟ σήμερα αναμένεται να κάνει διερευνητική επαφή με το Λονδίνο και τη Γερμανία προκειμένου να βρεθεί γήπεδο να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας!! Στο μυαλό των διοικούντων σαν εναλλακτική και η περίπτωση της Κύπρου.


Η διοίκηση της ΕΠΟ αναμένεται σήμερα να στείλει επιστολές στις αντίστοιχες ομοσπονδίες Γερμανίας και Αγγλίας προκειμένου, να ζητήσει γήπεδο για τον τελικό κυπέλλου. Σε περίπτωση που κάποια από τις δυο απαντήσεις είναι αρνητική υπάρχει στο μυαλό κι η λύση της Κύπρου. Το σκεπτικό σχετικά με την Αγγλία και την Γερμανία είναι ότι έχουν αρκετούς Έλληνες που ζουν στις χώρες αυτές, οπότε αναμένεται και αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από κοντά (Μόνο η Γερμανία έχει 500.000 Έλληνες). Στην ΕΠΟ θα περιμένουν τις απαντήσεις ανάλογα με τις διαθεσιμότητες των γηπέδων και έπειτα θα επιλεχθεί η οικονομικότερη λύση.

Τα ζευγάρια οπού βρίσκονται στα ημιτελικά του θεσμού είναι: Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Λαμία και θυμίζουμε οτι αυτό σημαίνει το γήπεδο που σύμφωνα με το καταστατικό, θα πρέπει να φιλοξενήσει τον τελικό είναι το Πανθεσσαλικό στάδιο στο Βόλο.

Το γήπεδο το συγκεκριμένο ξυπνάει μνήμες με επεισόδια, οπότε η ΕΠΟ προτιμάει να πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό, εκτός και αν η ΕΠΟ αποφασίσει να μελετήσει και κάποιο άλλο ελληνικό γήπεδο.

Γράφει ο Άγγελος Κλάδος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *