Type to search

Newcastle nottingham forest ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Στα κόκκινα ο Σεν-Μαξιμέν;

Share

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μια βόμβα μεταγραφική στο πρωτάθλημα Αγγλίας και δεν είναι άλλη από εκείνη του Σεν-Μαξιμέν. Αυτή η κίνηση σίγουρα δεν βοηθά απλά τους Ρεντς, στην προσπάθεια τους για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στο να ανέβουν πραγματικά επίπεδο στα φτερά της επίθεσης.

Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν βρίσκεται στη κατοχή της Νιουκάστλ από το 2019 και έχει καταφέρει να καταγράψει σε 108 εμφανίσεις 13 τέρματα και 19 ασίστς. Βέβαια ο Γάλλος στη περσινή σεζόν με τις Καρακάξες, βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όμως φέτος τα πράγματα για εκείνον έχουν αλλάξει από τη ρίζα τους. Πιο συγκεκριμένα σε 12 πρωταθληματικές εμφανίσεις έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα και η τελευταία φορά που έπαιξε ως βασικός ήτανε το Νοέμβριο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει εύκολο δρόμο να διαβεί για να πάρει την υπογραφή του Γάλλου εξτρέμ. Από την μια η Νικουκάστλ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, παρά την χαμηλή συνεισφορά του φέτος, από την άλλη είναι φυσικά το κασέ του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αφού δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να χαμηλώσει τις πλουσιοπάροχες απολαβές του, που αξίζουν το μήνα τις 420.000 λίρες.

Η πιθανότητες όπως βλέπουμε να κλείσει η συμφωνία των δύο ομάδων βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, αφού τους ιδιοκτήτες της Νικουκάστλ δεν τους απασχολεί η πώληση του παίκτη, μιας που δεν αποτελεί προτεραιότητα τους η υπεραξία του παίκτη, αλλά το πως μπορούν να αποκτήσουν δύναμη στη ποδοσφαιρική σκηνή της Αγγλίας και να θυμίσουν σε όλους πως οι χρονιές που η λέξη τίτλος αποτελούσε ως μεγάλος πόθος, έχουν τελειώσει.

Επιμέλεια Μέρρης Γιώργος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *