Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Κι όμως είναι ακόμα εδώ..

Share

Ισόπαλος με 1-1 ήρθε ο Ολυμπιακός χτες, κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι», δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν σε απόσταση 4 βαθμών από τους «πράσινους», αντ’αυτού βρίσκονται στο -6.

Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν αρκετά χτες στο Περιστέρι, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου είχαν πρόβλημα στη δημιουργία. Παράλληλα, απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους σε αυτό το διάστημα και έδειχναν να μην πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μίτσελ επέμεινε στο σχήμα με τα τρία δεκάρια, το οποίο, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στην ανάπαυλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανακάτεψε την τράπουλα, φέρνοντας τον Μασούρα στη θέση του Φορτούνη, με τον σχηματισμό της ομάδας να γίνεται πιο ορθολογικός. Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 54 με μια τρομερή έμπνευση του Μπιέλ, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας, έβγαλε τον Μπακαμπού σε θέση βολής, εκτελώντας τον Γιαννιώτη για το 0-1. Οι πρωταθλητές έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 58 με πρωταγωνιστή ξανά τον Μπακαμπού. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο άλλαξαν τα δεδομένα, με τον Ατρόμητο να προειδοποιεί στο 61 με δοκάρι του Φριτζόνσον, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα εξέθεσε την άμυνα του Ολυμπιακού και κρέμασε τον Πασχαλάκη διαμορφώνοντας το 1-1,  το οποίο έμελλε να είναι να είναι και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Μίτσελ έχει απωλέσει αρκετούς βαθμούς σε θεωρητικά βατά παιχνίδια. Δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στην απόδοση της, έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν. Φυσικά παίζει ρόλο ο αδικαιολόγητα μεγάλος αριθμός παικτών που έχουν περάσει φέτος από το ρόστερ. Συνεχώς βλέπουμε νέα πρόσωπα, ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες της σεζόν. Τον τελευταίο καιρό μόνο, ο Μίτσελ δείχνει να έχει κατασταλλάξει σε ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών. Ωστόσο, ακόμα και με όλα αυτά τα προβλήματα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται 6 βαθμούς από την κορυφή, μια διαφορά απολύτως αναστρέψιμη, δεδομένου ότι υπάρχουν και τα πλέι οφ. Παρά ταύτα, οι Πειραιώτες πρέπει να βρουν τον τρόπο να επικρατούν στα ντέρμπι, καθώς εν πολλοίς αυτά θα κρίνουν τον τίτλο. Μέχρι στιγμής, με τους τρεις διεκδικητές μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Μετά το παχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», απομένουν έξι παιχνίδια μέχρι τα πλέι οφ, τρία εκ των οποίων τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Όπως γίνεται αντιληπτό τα περιθώρια στενεύουν, όμως ο Ολυμπιακός με το μέταλλο του πρωταθλητή που διαθέτει, θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης για τη διατήρηση των κεκτημένων.

Επιμέλεια: Ιάσονας Τσίλης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *