Type to search

Super League 2 Παναθηναϊκός Β ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας 4-2 σε παιχνίδι που θύμισε Championship

Share

Σαν Αγώνας της Championship ήταν στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού Β’ και του Διαγόρα Ρόδου για τον Ά όμιλο της Betsson Superleague 2 το μεσημέρι Κυριακής (22/01). Οι πράσινοι νίκησαν το παιχνίδι με 4-2 (ημίχρονο 2-0) και έφτασαν τους 17 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Ροδίτες έμειναν στους 13. Από το 60ο λεπτό μέχρι το 65ο είδαμε τρία γκολ!!

Το παιχνίδι:
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του τριφυλλιού είχε διάθεση και μπήκε καλύτερα στον αγώνα. Προηγήθηκε  νωρίς στο σκορ με την κοντινή προβολή του Φουρτάδο στο 12ο λεπτό. Ο Διαγόρας δεν κλείστηκε γενικά στον αγώνα και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, μια με το πολύ καλό σουτ του Παραστατίδη στο 25’ και του Σταμάνκοβιτς στο 39’. Κάπου εκεί στην πίεση του Διαγόρα, με μια προσποίηση όλα τα λεφτά ο Κρυπαράκος απελευθερώθηκε έξω από την περιοχή της ομάδας του και στην αντεπίθεση, έδωσε στον Αθανασακόπουλο στην μεγάλη περιοχή όπου με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ενώ μέχρι το 60 έδειχνε ένα τυπικό παιχνίδι ελληνικό παιχνίδι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, η αλλαγή του Πάρη Ανδράλα ο Μιχόπουλος, στο 60’ έκλεψε την μπάλα και με ατομική ενέργεια μείωσε στο σκορ και έβαλε πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 62′ ο Σιδεράς πήρε την μπάλα κάτω από το χώρο του κέντρου και με μια επέλαση έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε για το 3-1. Κάπου εκεί λογικά θα τελείωνε ένα παιχνίδι, αμ δε, ο Διαγόρας 3 λεπτά αργότερα με σέντρα από δεξιά του Μαγκάκη βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μιχόπουλο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε ξανά για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 2 μεγάλες ευκαιρίες με τον Βουργουτζή στο 69’ και στο 74’, όπου στην πρώτη απέκρουσε το σουτ ο Ξενόπουλος ενώ στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 80′ με κοντινή προβολή ο Σαρδέλης έκανε το 4-2 μετά από σέντρα-σουτ του Σερπέζη.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Εμπό (67’ Καρβούνης), Προδρομίτης, Σιδεράς, Κρυπαράκος, Σερπέζης, Βουτσάς, Τερεζίου (73’ Τουρκοχωρίτης), Φουρτάδο (55’ Σαρδέλης), Αγκοστίνιο (55’ Νταμπίζας), Αθανασακόπουλος (67’ Μαρτίνης).

Διαγόρας: Γαλάνης, Πετράκης (46’ Αρίας), Μαγκάκης (80’ Λούκιτς), Παπαβασιλείου, Μανιώτης, Παραστατίδης, Τάτσης (66’ Βουργουτζής), Τσιαντούλας (56’ Μπούρμπας), Γκροζντάνιτς, Σταμένκοβιτς, Μπουμπάρακ (46’ Μιχόπουλος).

Διαιτητές: Ρεντίφης, Ψύλλος, Φρακιαδάκης

Η Συνέχεια των ομάδων:

Οι πράσινοι για την 13η αγωνιστική ταξιδεύουν στη Λάρισα για τον αγώνα με τον Ηρακλή ενώ οι Ροδίτες υποδέχονται τον Μακεδονικό.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Κλάδος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *