Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ:Ο ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Share
ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ: ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ 2022

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ένας από τους επτά παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Ο Κροάτης διεθνής υπηρετεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για πάνω από μια δεκαετία τώρα και έχει συμμετάσχει σε 459 αγώνες για τον σύλλογο. Όμως στα 37 του χρόνια υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με τον Χοσέ Μανουέλ Μορένο, ο Μόντριτς δεν θα ανανεώσει φέτος το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάψει να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της σεζόν.

Αυτό είναι ένα πραγματικό σοκ για τους Los Blancos, οι οποίοι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες του Μοντριτς για πάνω από μια δεκαετία τώρα. Ακόμη και στα 37 του, ο Κροάτης παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσαία γραμμή του Κάρλο Αντσελότι, ιδιαίτερα λόγω της εμπειρίας και της ικανότητας του να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Μόντριτς οδήγησε πρόσφατα την κροατική ομάδα στην τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022.


Μετά τα κατορθώματά του στο Κατάρ, υπήρξαν προτάσεις ότι ο μέσος θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για μία ακόμη σεζόν, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του στο Μπερναμπέου.



Φαίνεται όμως ότι ο βετεράνος μέσος επανεξετάζει την απόφαση του και μπορεί να παραιτηθεί μετά από 11 χρόνια παραμονής στην ισπανική πρωτεύουσα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο, ο Μόντριτς έχει κερδίσει πέντε τίτλους Champions League και τρεις τίτλους La Liga. Κέρδισε ακόμη και τη διάσημη Χρυσή Μπάλα το 2018.

Ο ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟ 2018

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΟΝΙΑ ΜΟΥΤΣΙ





Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ ΤΟ 2018

Champions League ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ LUCA MODRIC FIFA WORLD CUP QATAR
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *