Type to search

AEK ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: «Μεταγραφές θα γίνουν σε θέσεις-κλειδιά»

Share


Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα παραδέχτηκε πως απόλαυσε την ομάδα του στο 4-1 επί του Παναιτωλικού και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του, ενώ σχολίασε και τα μεταγραφικά στη συνέντευξη Τύπου. Αυτό το οποίο τόνισε είναι ότι αν θα γίνει ενίσχυση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι θα γίνει μόνο σε θέσεις – κλειδιά για την ομάδα.

Η Ένωση κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός αριστερού μπακ. Όπως γίνεται αντιληπτό, το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται “καυτό” για την ΑΕΚ.

Όπως δήλωσε ο Αλμέιδα “Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου. Πάντα βλέπουμε και αναλύουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Η ιδέα μου δεν είναι να έρθουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αν γίνει ενίσχυση θα πρέπει να γίνει σε θέσεις «κλειδιά». Έχουμε παίκτες που παίζουν σε θέσεις «κλειδιά» και είναι τώρα εκτός όπως ο Γκατσίνοβιτς και ο Ελίασον. Τους περιμένω γιατί στο παρελθόν είχαν πολύ καλή απόδοση”.

Ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται να αγαπάει πολύ την ομάδα του και να προσπαθεί σε κάθε αγώνα για το καλύτερο. Η κάθε απόφαση του έχει επιδράσει θετικά την κιτρινόμαυρη ομάδα αναμένοντας έτσι τα επόμενα βήματα του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Τόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *