Type to search

1ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρθενική νίκη για την Άμιλλα Περιστερίου

Share

Στο γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Άμιλλας Περιστερίου εναντίον αυτής του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας, για την 12η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Αθηνών. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη πρώτη του νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με σκορ 1-0 και σκόρερ το Ασίμη στο 64ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα είναι η αλήθεια και η δύναμη, ήτανε εκείνη που πρωταγωνιστούσε στον αγώνα, με αποκορύφομα τη φάση του 44ου λεπτού, όπου ο Καλογήρος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για λογαριασμό των Περιστεριωτών. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, με το γκολ της Άμιλλας να είναι αυτό, όπου ψυχολογικά τους έριξε κι’ ‘αλλο. Αξιοσημείωτο είναι πως στην αμέσως επόμενη φάση ο Καστόρας είδε το σουτ του να βρίσκει τη ρίζα της εστίας του Τσέκα.

Η λήξη της αναμέτρησης άφησε στους γηπεδούχους τη γλυκιά γεύση, της πιθανότηας της παρομονής τους στη κατηγορία, αφού με αυτή τη νίκη πλέον βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς από τη 10η θέση, όπου βρίσκεται η Ανθούπολη. Αντίθετα τους γηπεδούχους τους απογοητεύει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πλέον πως θα μείνουν εύκολα στην κατηγορία.

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Καλύβας, Κατσαμάς, Σώκος, Κατσιμπούλας, Αγγελόπουλος, Κατσιούλας (55′ Σεφγκίνι), Καπίρης, Καστόρας, Ασίμης (90+3′ Κουτσοκώστας), Καλόγηρος, Πήδουλας (85′ Κούτρουλας).

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Τσέκας, Γεωργακόπουλος, Κουτσόπουλος (69′ Γυφτάκης), Πατρινός, Πανάκης, Δούκας (46′ Μυλόβας), Τριάντης, Μποζινάκης, Κολλόκας, Μπαντές (65′ Ξενάκης), Καραπάτης (60′ Χρυσανθακόπουλος).

Μέρρης Γιώργος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *