Type to search

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιος Ιερόθεος – Αλμυρός Γαζίου 1-2 : 5 λεπτά αρκούσαν για τους Κρητικούς

Share

Ο Αλμυρός επικράτησε πολύ πιο άνετα από ότι δείχνει το σκορ απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 4 αγώνων. Απογοήτευσαν ξανά οι γηπεδούχοι που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν.

Στο δημοτικό γήπεδο της Χωράφας, στο Περιστέρι, ο Αλμυρός, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Γ΄ εθνικής πήρε μια εύκολη και σημαντική νίκη απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο με 1-2. Οι Κρητικοί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και ” καθάρισαν ” την αναμέτρηση σε διάστημα 4 λεπτών

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια στο παιχνίδι, στο 13ο λεπτό, ο Pergiacomi, γύρισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Βουιδάσκης με όμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Μανωλικίδη, κάνοντας το 0-1.

4 λεπτά αργότερα, στο 17ο λεπτό το καλό χτυπημένο απευθείας κόρνερ του Κοιλιάρα σε συνδυασμό με την κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα του Άγιου Ιερόθεου, επέφερε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Ενδεικτικό της κατάστασης οι 0 τελικές του Ιερόθεου μέχρι και το γκολ στο 89ο λεπτό, αλλά και οι περιορισμένες στιγμές που πέρασε την γραμμή του κέντρου!

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού αποτελούσε διαδικαστικού χαρακτήρα με τους φιλοξενούμενους να κάνουν σωστή διαχείριση δυνάμεων και αποτελέσματος. Υπήρξαν προϋποθέσεις για το τρίτο γκολ, με τον Κατσικοκέρη να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο 78ο λεπτό και με την κεφαλιά του Μπέριου που πέρασε λίγο έξω 4 λεπτά μετά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπιλικαϊδη στο 89ο λεπτό, χωρίς όμως να απειλήσουν για κάτι παραπάνω.

Με αυτήν την νίκη το συγκρότημα του Μανώλη Σουτζή έφτασε τους 13 βαθμούς και την 8η θέση, ενώ ουραγός παρέμεινε η ομάδα του Άγιου Ιερόθεου με μόλις 2 βαθμούς.

AΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Μονεμβασίτης, Κωστής (70′ Ασημάκης), Χριστόπουλος, Κωτσερίδης, Ρόπας, Καρβέλης (70′ Ευθυμιάδης), Κριτούλης, Μπιλικαΐδης, Μπαρμπιέρι, Μουστάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Παγώνης (33′ Χαϊντίνι), Πατινιώτης, Αγαπάκης, Θεοδωράκης, Πιερτζιάκομι, Βουιδάσκης (50′ Ξενοκτιστάκης), Μπάνβο (62′ Κατσικοκέρης), Κοιλιάρας, Μπέριος, Ενγκουέμ.

 

Επιμέλεια : Παναγιώτης Βρυώνης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *