Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έφυγε με το διπλό από τη Καισαριανή η Νέα Ιωνία

Share

Η Νέα Ιωνία επικράτησε με 2-1 επί του ΓΣ Καισαριανής στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Καλύτερη η Νέα Ιωνία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλα γκολ. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 18 βαθμούς και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, εν αντιθέση με τους γηπεδούχους που παρέμειναν στους 12 και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να σκοράρουν στη πρώτη φάση του αγώνα στο 12′ με τον Κασάπη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ και να ανοίγει το σκορ. Αυτό το γκολ σαν να ξύπνησε την ομάδα της Νέας Ιωνίας, που έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 15′ ο Ούτσικας βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τελικά το γκολ της ισοφάρισης λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 18′ ο Ντυρμίσι βρήκε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα της Καισαριανής δε κατάφερε να απομακρύνει και στη συνέχεια, η μπάλα επέστρεψε στον Ντυρμίσι που έβγαλε τη σέντρα και ο Μακρής με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1. Η Νέα Ιωνία συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες όμως δε κατάφερε να βρει το γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο. Η ομάδα της Καισαριανής εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο και απείλησε περισσότερο την εστία του Λευκόπουλου. Στο 69′ όμως, η Νέα Ιωνία κέρδισε πέναλτι στο οποίο ο Ντυρμίσι δε κατάφερε να κερδίσει το Σανταμούρη, που έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και το έπιασε, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία από την  άσπρη βούλα για να φύγουν με το τρίποντο, με τον Αντωνόπουλο αυτή τη φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην αστοχεί, γράφοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα του.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Σανταμούρης, Σκόρδος (46′ Μαρίνης), Μιρακάς, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Μπαριαμπάς (78′ Στρούμπης), Νίκου, Σούλκο, Γεωργίου, Σβίγγος (78′ Αϊβάζης), Κασάπης,

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Λευκόπουλος, Φρατζέσκος, Τζαμάι , Μπάστας, Πετράς, Τσανής (64′ Καραμάνος), Αγγελής (57′ Αντωνόπουλος), Θεοδώρου, Μακρής (57′ Παπανδρέου), Ντυρμίσι, Ούτσικας (90′ Χρονόπουλος).

Επιμέλεια: Στέλιος Βαρδάκης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *