Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κυρίαρχος ο Μίλων στο <<Κροίσος Πέρσης>>

Share

Επιστροφή στις νίκες για το Μίλωνα, που <<καθάρισε>> με 3-0 σετ τον Πήγασο Πολίχνης, για την 11η αγωνιστική της Volley League. Εύκολο απόγευμα για τους νεοσμυρνιώτες στο <<Κροίσος Πέρσης>>,  οι οποίοι με την 7η νίκη τους εδραιώθηκαν στην πρώτη τετράδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Καναδός πασαδόρος Λουκ Χερ τιμήθηκε ως MVP της 8ης αγωνιστικής.

Το πάνω χέρι οι γηπεδούχοι στο 1ο σετ

Ο Μίλωνας διατήρουσε απόσταση ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ, και έδειξε απ’ την αρχή την ανωτερότητά του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν, μειώνοντας τη διαφορά σε 24-20. Το σερβίς του Τερζόπουλου βρήκε στο φιλέ, και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ, σε ένα σετ που διήρκησε περίπου 25 λεπτά.

 

Ανταγωνιστικός ο Πήγασος

Το 2ο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Πήγασο να προηγείται στο ξεκίνημά του, μέχρι το 9-10. Ένα κερδισμένο challenge των γηπεδούχων σε μπλοκ του Μπράιαν, τους έβαλε μπροστά με 12-11, και έκτοτε δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Παρ’ όλο που οι βορειοελλαδίτες συνέχισαν να είναι κοντά, ένα καρφί του Ανδρεάκη έκλεισε το 2ο σετ με σκορ 25-22.

 

Τυπική διαδικασία

Στο τελευταίο σετ, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν αδειάσει, από την πολύ καλή προσπάθεια που είχαν καταβάλει. Έτσι, ο Μίλωνας ξέφυγε αρκετά στο σκορ από την αρχή του, και σφράγισε τη νίκη, όταν ο Μάρκου πήρε το μπλοκ άουτ από τον Τερζόγλου (25-16).

 

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Γιορντάνοφ και Μολίνα, οι οποίοι ξεχώρισαν επιθετικά, με 19 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Πολίχνης υστέρησε σε αυτό το κομμάτι, καθώς μόνο ο Μίλης σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων (15).

Μετά τη λήξη του αγώνα, έλαβε χώρα μια πολύ ωραία στιγμή, όπου ο γενεθλιάζων Ανδρεάδης (έκλεισε τα 41) δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών και του κοινού.

 

Ο Μίλωνας πλέον, στρέφει στην προσοχή του στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Πήγασος θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Φοίνικα, στην προσπάθειά του να μαζέψει πόντους για να πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία.

 

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-22, 25-16)

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν, Ανδρεάδης, Γιορντάνοφ, Μολίνα, Εφραιμίδης, Χερ, Χανδρινός (λ.), Μάρκου, Θεοδόσης, Δημητούλης, Στράτος, Νανόπουλος

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Κομητούδης, Μπαρέτο, Μαυροβουνιώτης, Μίλης, Αρμενάκης, Κανέλλος, Τσιράκης (λ.), Παλαιοχονδρινός (λ. 2), Γραμμενούδης, Σακόγλου, Κεσεσίδης, Σωτηρίου, Τερζόγλου

 

Επιμέλεια : Θοδωρής Γκίνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *