Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδαρικό με το δεξί για τη Δόξα Βύρωνος, νίκη με 2-0 επί του Ηρακλή Περιστερίου

Share

Για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ η Δόξα Βύρωνος υποδέχτηκε τον Ηρακλή Περιστερίου στο <<Δημήτριος Νικολαϊδης>>. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εύκολο απόγευμα και επικράτησαν με 2-0 των Περιστεριωτών, οι οποίοι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Τα γκολ για την Δόξα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και σκόρερ ήταν Κουτσαυτίκης και Καρατσομπανάκης.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και αμφότερες δημιούργησαν από μία καλή στιγμή. Μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε η Δόξα, όταν μετά από κόρνερ του Ζευκίλη η άμυνα του Ηρακλή δεν έδιωξε πειστικά και ο Τσάκλανος σούταρε δυνατά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 8′ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με δυνατό σουτ του Μήτρου, το οποίο μπλόκαρε ο Μεϊμάρογλου. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές και προσπάθησαν να πάρουν το χώρο του κέντρου. Τα λάθη ήταν πολλά και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάποια καλή φάση. Στο 44ο λεπτό οι Βυρονιώτες είχαν μια καλή στιγμή, όταν ο Χαλβατσής σέντραρε από τα δεξιά και ο Κουτσαυτίκης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο γράφτηκε η ιστορία του παιχνιδιού. Από την αρχή του δευτέρου μέρους η Δόξα πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 63ο λεπτό. Ο Κουτσαυτίκης βρήκε πολύ ωραία στο χώρο τον Καρατσομπανάκη , αυτός πλάσαρε μέσα από τη περιοχή, ο Νότι απέκρουσε, ο Χαλβατσής γύρισε ωραία στον Κουτσαυτίκη και αυτός με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και στο 72′ σημειώθηκε η πιο εντυπωσιακή φάση του αγώνα, παρότι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ. Ο Ζευκίλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρωμανός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δούκας με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι! Στο 77ο λεπτό η Δόξα απλοποίησε τα πράγματα πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ. Ο Ζευκίλης είδε την ωραία κίνηση του  Καρατσομπανάκη, και ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε το Νότι και έκανε το 2-0. Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι με βαθιές μπαλιές προσπάθησαν να βρουν τον επιθετικό της ομάδας, Νίκο Κρεμύδα, ο οποίος όμως ήταν απελπιστικά μόνος του για να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή για τη εστία του Μεϊμάρογλου.

Με την νίκη αυτή η Δόξα Βύρωνος ανέβηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 21 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Περιστερίου γνώρισε την 3η ήττα της σαιζόν και έμεινε στην 6η θέση με 18 βαθμούς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Δόξα Βύρωνος( Κωνσταντόπουλος Δ ,4-4-2): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζανος, Βούττας, Ρωμανός, Κοσσυβάκης, Τσάκλανος(70΄Τσαούρδας), Χαλβατσής, Φυρίγος, Καρατσομπανάκης(79′ Μίζιος), Ζευκίλης, Κουτσαυτίκης( 64΄Δούκας)

Ηρακλής Περιστερίου (Νενεκούμης Γ. 4-3-1-2): Νότι, Πολυζωγόπουλος, Πουρίκη, Πάνος( 22΄ Σάσσαλος Ε.), Μήτρος Π., Χαϊδάς, Ελεύθερος, Μήτρος Ν. (74΄Βαρδαραμάτος), Κρεμύδας, Σάσσαλος Α., Νίκος(60′  Χρυσοοχόος)

Διαιτητής: Μαράνος Θεόδωρος, Α’ Βοηθός: Ίσσα Αλέξανδρος, Β΄ Βοηθός : Νικολάου Χρήστος

Επιμέλεια: Ντίνος Μπέσσας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *