Type to search

Super League 2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρατράγουδα και διακοπή στο Ολυμπιακός Β’-Κηφισιά

Share

Μία αποβολή, αλλά και το έντονο κλίμα που ακολούθησε, έφεραν το οριστικό τέλος στο παιχνίδι, πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. 

 

Γράφει από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ο Θοδωρής Δημόπουλος. 

 

Πολύ κλειστό και σκληρό παιχνίδι, όπως αναμενόταν, ήταν αυτό, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κηφισιά, για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Τόσο σκληρό, που οδηγήθηκε στο να διακοπεί οριστικά, λίγο μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, στου Ρέντη, λόγω μαρκαρίσματος του Κωστή στον Ταλάλ, όπου και ο πρώτος αποβλήθηκε, φέρνοντας έντονες αντιδράσεις. Μετά από πολύ ώρα, οι “άρχοντες” της αναμέτρησης, μαζί με την αστυνομία, έλαβαν υπόψη και την αποχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού για τα αποδυτήρια, λήγοντάς το ματς…προ της ώρας του.

Ο Αγώνας

Το παιχνίδι ξεκινά με την Κηφισιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, θέλοντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να ανοίξει το χώρο του παιχνιδιού της. Πιο στατικός ο Ολυμπιακός, έχοντας μπει πιο νευρικά στο παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύουν και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πλησιάζουν πιο εύκολα την περιοχή οι φιλοξενούμενοι, με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβάσει το ύψος της πίεσής τους, ώστε να ζωντανέψουν το παιχνίδι τους. Η ομάδα των βορείων προαστίων απαντά με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας ότι μπορεί να “δει περιοχή” με μεγαλύτερες αξιώσεις. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 12ο λεπτό από τον Ολυμπιακό, παραδόξως, με τον Βλαχομήτρο να αστοχεί, σε διαγώνιο σουτ, από καλή θέση, αριστερά. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη φάση. Χωρίς αυτό, βέβαια, να μπορέσει να αλλάξει κάτι στη ροή του ματς, κατά τα επόμενα λεπτά. Και ενώ το σουτ του Πέιου, στο 18ο λεπτό, από μακριά, ήταν καλό, αλλά πολύ άστοχο. Το μοτίβο γίνεται όλο και πιο δυναμικό, με αποκορύφωμα το σκληρό μαρκάρισμα του Κωστή στον Ταλάλ, που έφερε την αποβολή του πρώτου, στο 22ο λεπτό. Και έφερε και μία σύρραξη, αμέσως μετά, με τον κόσμο να εκφράζει εντόνως την αντίθεσή του, για αυτή την απόφαση. Αυτό είχε, σαν αποτέλεσμα, τη διακοπή του αγώνα, με την αποχώρηση των διαιτητών, αλλά και τη σύσκεψή τους με την αστυνομία. Η αγωνία κρατά πάρα πολλά λεπτά, και τελικά το παιχνίδι διακόπτεται. Και αυτό, διότι οι εντάσεις δεν κόπασαν, με την επιστροφή των διαιτητών. Ενώ, την ώρα που οι δύο ομάδες έκαναν ζέσταμα, η Πειραϊκή ομάδα, σύσσωμη, έφυγε για τα αποδυτήρια. Αυτό έφερε, όπως είναι επόμενο, την αντίδραση των “αρχόντων” του αγώνα, που έβαλαν το οριστικό τέλος, αυτού του αγώνα.

 

Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ, Αγκιμπού Καμαρά, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος

Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζολουξής, Βαφέας, Τζόζεφ, Σωτηράκος, Παναγιώτου, Πέιος, Παπασάββας, Ταλάλ, Ιατρούδης, Τετέ

 

Αναπληρωματικοί

Ολυμπιακός: Στουρνάρας, Συρμής, Λιάτσος, Αλ Μασαρί, Κουτσίδης, Ιμπαγάσα, Κωστούλας, Καρακούτης Αργυρίου

Κηφισιά: Αγριμάκης, Γκίνη, Νοικοκυράκης, Καλλέργης, Παυλάκης, Μπάρμπαρα, Κουιρουκίδης, Ποζατζίδης, Προβυδάκης

 

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

 

Α’ Βοηθός: Αντώνιος Σινιοράκης (Αχαΐας)

 

Β’ Βοηθός: Δημήτριος Βεργέτης (Αργολίδας)

 

4ος Διαιτητής: Αριστείδης Αλιάγας (Δυτικής Αττικής)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *