Type to search

Αμερική Αυτοκίνητο ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ Μηχανοκίνητος αθλητισμός ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ράλλυ

Νεκρός σε ατύχημα ο Κεν Μπλοκ

Share

Ο γνωστός Αμερικάνος οδηγός αγώνων ράλι σκοτώθηκε σε ατύχημα με “snowmobile”.

 

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της, η ομάδα αγώνων ράλι Hooligan Racing Division, την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος το 2010. 

Μετάφραση της ανακοίνωσης: “Με μεγάλη μας θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Κεν Μπλοκ σκοτώθηκε σε ατύχημα με ένα snowmobile σήμερα. Ο Κεν ήταν διορατικός, πρωτοπόρος και είδωλο. Πάνω από όλα όμως, πατέρας και σύζηγος. Θα λείψει σε όλους μας. Παρακαλούμε πολύ σεβαστείτε την  ιδιωτικότητα της οικογένειας κατά την διάρκεια του πένθους.”

Γνωστός για την αγάπη του προς τους αγώνες ταχύτητας και των αυτοκινήτων, ο Κεν Μπλοκ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τα βίντεο τα οποία αναρτώσουσε ο ίδιος στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube αλλά και γενικότερα τα Social Media. Μάλιστα ο θάνατός του ήρθε λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της σειράς τεσσάρων επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την 16χρονη κόρη του, στην οποία επισκεύασαν πλήρως ένα Άουντι Κουάτρο του 1985. 

Στα δεξιά η γυναίκα του Λούσι και στην μέση η κόρη τους Λία. Και οι τρεις έχουν αγωνσιτεί μαζί σε αγώνες ράλι.

 

Γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου του 1967 στην Καλιφόρνια, σύζυγος της επίσης λάτρη των αγώνων Λούσι Μπλοκ και πατέρας της 16χρονης Λία Μπλοκ, υπήρξε για πολλούς Αμερικάνους πρότυπο και ο λόγος για τον οποίο απέκτησαν ενδιαφέρον προς τα αυτοκίνητα και τους αγώνες ράλι.  

 

Επιμέλεια: Σπυρίδων-Παρασκευάς Μαρκεζίνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *