Type to search

Champions League Euroleague NBA Tenis ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ Τσιτσιπάς

Ατζέντα 2023: Δεν θα μείνει ουδείς παραπονεμένος

Share

Ένα αθλητικά συναρπαστικό 2022 ολοκληρώνεται . Μια χρονιά με αμέτρητες αθλητικές διοργανώσεις. Τελικοί , τρόπαια , μετάλλια . Το ερχόμενο 2023 βέβαια δεν υστερεί σε τίποτα . Υψηλής ποιότητας και ανταγωνισμού αναμετρήσεις μας περιμένουν σε όλα τα αθλήματα . Ποδόσφαιρο , τένις , στίβος το μενού τα έχει όλα . Ακολουθούν μερικές μόνο από τις σημαντικότερες ημερομηνίες και διοργανώσεις.

1) Τελικός Champions League 2022-2023 – Τουρκία , Ataturk Olympic Stadium ( 10/6 )

Ο 68ος τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη και όχι μόνο περιμένει τους 2 φιναλίστ. Θα διατηρήσει η βασίλισσα Ρεάλ το στέμμα της ; Η υπόσχεση Κλόππ στον περσινό τελικό θα εκπληρωθεί ; Η μήπως η Μάντσεστερ Σίτι θα του Πεπ και του Χάαλαντ θα τα καταφέρει επιτέλους; Στις 10/6 στο Ατατούρκ θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις.

2) Final 4 Euroleague Λιθουανία, Κάουνας (19/5 – 21/5)

Η ετήσια συνάντηση των καλύτερων ομάδων της σεζόν στην γηραιά ήπειρο κρύβει πάντα συγκινήσεις . Ένα Final 4 που αναμένεται να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον , με τον Ολυμπιακό να έχει δείξει από νωρίς στην σεζόν πως έχει ότι χρειάζεται για να βρίσκεται στο Κάουνας.

3) Τελικοί NBA ( 1ος Τελικός βάση προγράμματος 1/8 )

Το μεγαλύτερο μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς πρώτο τζάμπολ στις αρχές Μαΐου με αναμενόμενη ημερομηνία 1/8 ( εκτός εάν κάποιος από τους τελικούς περιφέρειας πάει σε έβδομο παιχνίδι ) . Εμείς ευελπιστούμε ο Γιάννης Αντεντοκούμπο και οι Milwaukee Bucks να κάνουν την επανάληψη του 2021 και να φορέσουν εκ νέου το δαχτυλίδι του προπονητή.

4) Roland Garros – Γαλλία , Παρίσι ( 3/8 – 16/8 )

Το σημαντικότερο Grand slam στο χώμα και όχι μόνο . Ακόμα ένα τουρνουά με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Στέφανος Τσιτσιπάς ( Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη στους άντρες) και Μαρία Σάκκαρη ( Νο 6 στις γυναίκες ) θα προσπαθήσουν να υπερβούν την εκπληκτική τους πορεία δυο χρόνια πριν.

5) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου – Βουδαπέστη ( 19/8 – 27/8)

Η αφρόκρεμα του παγκόσμιου στίβου θα συναντηθεί στα τέλη Αυγούστου με σκοπό την ανάδειξή των κορυφαίων του πλανήτη . Η χώρα συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες της στα πρόσωπα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην και του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος ανδρών.

Επιμέλεια : Αντώνης Παπαδόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *