Type to search

EUROCUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Προμηθέας με άρωμα Ευρώπης

Share

Απόψε  στις 20:30 ο Προμηθέας Πατρών(5-3) θα υποδεχτεί την Χάποελ Τελ Αβίβ(4-4) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Eurocup.

Η ομάδα της Πάτρας πέρασε μια δύσκολη περίοδο αγωνιστικά με 4 σερί ήττες (Ολυμπιακός, Τουρκ Τέλεκομ,ΑΕΚ,Λόντον Λάιονς) αλλά και εξαγωνιστικά όταν ο coach Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε 30 Νοεμβρίου ότι θα αποσυρθεί απο τον πάγκο της ομάδας για λόγους υγείας. Ωστόσο με δύο συνεχόμενες νίκες στους τελευταίους 2 αγώνες απέναντι στον γειτονικό  Απόλλωνα Πάτρας και επί της Παρί στο Παρίσι δείχνει να ξαναβρίσκει τα πατήματα του. Απόψε το σύνολο του coach Χριστόπουλου θα επιδιώξει να πετύχει την τρίτη σερί της νίκη απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ και παράλληλα να εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου του Eurocup.

Οι Ισραηλινοί φέτος έχουν δυσκολευτεί στα εκτός έδρας παιχνίδια τους . Σε τέσσερις αναμετρήσεις έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης  μόλις μια φορά τη στιγμή που ο Προμηθέας αντίστοιχα στα εντός έδρας παιχνίδια του έχει δύο νίκες και δύο ήττες.

Δεν έχει καταγραφεί κάποια απουσία για τον σημερινό αγώνα για τους Ααιούς και οι φίλαθλοι της ομάδας του Προμηθέα αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν .

Αμέσως μετά την Χάποελ, ο Προμηθέας θα φιλοξενηθεί απο το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη για την Basket League μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα . Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων για τους Πατρινούς και θέλουν σίγουρα να έχουν στη φαρέτρα τους το ψυχολογικό αβαντάζ του τρία στα τρία με τη νίκη επι της ομάδας του Τελ Αβίβ απόψε.

Το τζάμπολ του αγώνα αναμένεται στις 20:30 και θα μεταδωθεί τηλεοπτικά απο το Novasports Prime και ραδιοφωνικά απο τον Bwinsportfm94,6.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Τουρκ Τέλεκομ 6-2
2 Γκραν Κανάρια 6-2
3 Μπούντουτσνοστ 5-3
4 Παρί 5-3
5 Προμηθέας 5-3
6 Χάποελ Τελ Αβίβ 4-4
7 Λόντον Λάιονς 4-4
8 Χάμπουργκ Τάουερς 3-5
9 Τρέντο 2-6
10 Σλασκ 0-8
Επιμέλεια: ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *