Type to search

Ποδοσφσιρο

Μοιρασιά στην Καλλιθέα για Ίκαρο και Αμπελακιακό

Share

     Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα στην Παραλία της Καλλιθέας, ο Ίκαρος και ο Αμπελακιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με 1-1. Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, της πρώτης κατηγορίας, του δευτέρου ομίλου της ΕΠΣ Πειραϊά. Πολύ σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογικά κίνητρο και για τις δύο ομάδες, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει μία πικρή γεύση στους πρωταγωνιστές. Η ώρα του αγώνα, αλλά και η έναρξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να παρεβρεθεί στην Καλλιθέα, με περίπου 40 φιλάθλους να παρακολουθούν την αναμέτρηση.

Ο Αγώνας

Πρώτο Ημίχρονο

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό. Με μόλις 1’ λεπτό συμπληρωμένο οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το γκόλ, με το σούτ του Σταφσουλάϊ να σταματάει στο δοκάρι του Ηλιάδη. Η απάντηση του Ικάρου ήρθε στο 8ο λεπτό, με την κεφαλιά τουΤρικαμηνά και το σούτ του Λιμήτσιου να τραντάζουν τα δοκάρια του Καρνέση. Πέντε λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Αμπελακιακού απέκρουσε , δύσκολα, την προσπάθεια του Λιμίτσιου, που προσπάθησε να τον νικήσει με το κεφάλι. Ο αγώνας συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό, με τις ομάδες να μην κρατούν τη μπάλα και να ψάχνουν το άμεσο παιχνίδι. Η πίεση που άσκησαν ψηλά οι φιλοξενούμενοι απέδωσε, με τον Τριμίτση στο, 14ο λεπτό, να υποδέχεται τη μπάλα, εντός περιοχής, αλλά το σούτ του, είχε απάντηση, από τον τερματοφύλακα του Ικάρου. Στο 40ο λεπτό, οι γηπεδούχοι σκόραραν, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησαν. Ο Λιμίτσιος εκτέλεσε κόρνερ, από τα αριστερά, με τον Καλελά να σκοράρει με ωραία κεφαλιά. Αυτό ήταν το 6ο γκόλ του κεντρικού του Ικάρου, στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια άλλη ευκαιρία, με τον Αμπελακιακό να μπαίνει δυνατά, με τους γηπεδούχους, όμως, να βρίσκουν γκόλ.

Δεύτερο Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Παντελίδη να φτάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση. Το λάθος του Ηλιάδη, έστρωσε τη μπάλα στον επιθετικό του Αμπελακιακού, που αστόχησε από κοντά, μόλις δύο λεπτά μετά την επανέναρξη. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγαινε “πάνω-κάτω” με τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν δύο σπουδαίες επεμβάσεις. Στο 49ο λεπτό ο Καρνέζης απέκρουσε το γυριστό σούτ του Λιμίτσιου, ενώ στο 62ο ο Ηλιάδης έπεσε στη γωνία του και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ, μετά από δυνατό σουτ του Σελμανάϊ. Στο 72ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση που έψαχναν οι φιλοξενούμενοι, με το Σαρηγιάννη. Μετά από φάση διαρκείας το σούτ του αμυντικού μέσου του Αμπελακιακού, πήγε στο χέρι του Σύρμα. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και ισοφάρισε για την ομάδα του. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος δεν υπήρξε μεγάλη ευκαιρία, με κάποια κόρνερ για τις δύο ομάδες να μην φέρνουν ευκαιρία. Έτσι μετά από 5 λεπτά καθυστερήσεων, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, με το 1-1 να είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες.

Επόμενη αγωνιστική

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται στις 7-8 του Ιανουαρίου, με τον Ίκαρο να υποδέχεται το Φίλαθλο και τον Αμπελακιακό να αντιμετοπίζει τον Άρη Αμφιάλης, στη Σαλαμίνα.

Συνθέσεις

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΗΛΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ, ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΣΥΡΜΑΣ, ΠΛΕΣΣΑΣ , ΤΡΙΜΙΤΣΗΣ, ΚΑΛΕΛΑ, ΓΡΑΙΟΣ, ΛΙΜΙΤΣΙΟΣ, ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: ΚΑΡΝΕΣΗΣ, ΡΕΣΒΑΝΗΣ, ΡΑΠΑΤΣΙΚΟΣ, ΧΑΛΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΣΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΪΣΙΟΔΩΡΟΥ, ΣΕΛΜΑΝΑΪ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΦΣΟΥΛΑΪ

Πάγκοι

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΙ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΡΙΜΙΤΣΗΣ, ΓΡΑΙΟΣ, ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΔΟΥΜΤΣΗΣ, ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗΣ, ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: ΣΓΟΥΡΔΑΣ, ΖΩΤΟ, ΠΑΣΑΪ, ΒΑΤΤΗΣ, ΜΑΡΑ

Διαιτητής : ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ             Βοηθοί : ΠΕΚΑΡΑΚΟΣ,ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παρατηρητής: ΚΑΠΟΥΜΕΝΟΣ

ΛΑΙΝΙΔΗΣ ΛΟΙΖΟΣ

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *