Type to search

1ος ΟΜΙΛΟΣ Α ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-0 : ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Share

  Ο Αποστολόπουλος με δύο προσωπικά τέρματα “καθάρισε” για το Χαϊδάρι. Σε ένα παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ Ε.Π.Σ Αθηνών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι της 2ης θέσης, πίσω μόνο από τον Μικρασιατικό ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος χωρίς ήττα.

Στα του παιχνιδιού, το Χαϊδάρι μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτο μόλις στο 3ο’ λεπτό. Ο Παληγέωργος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα ο Γιαννακόπουλος όμως δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.  Το 1-0 δεν άργησε να έρθει καθώς στο 9ο’ λεπτό, ο Παληγέωργος που ήταν αρκετά δραστήριος στο 1ο ημίχρονο, έκανε την πάσα στον Αποστολόπουλο, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παπουτσή.  16ο’ λεπτό και ο Παληγέωργος ταλαιπωρεί εκ νέου τον Μπαστά, βγάζει “φάτσα-κάρτα” τον Αποστολόπουλο, ο τελευταίος όμως χάνει σημαντική ευκαιρία για το 2-0 από ευνοϊκή θέση. Κάπου εκεί η Ν. Ιωνία αφυπνίστηκε. Ισορρόπησε το παιχνίδι, κέρδισε τον χώρο του κέντρου και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 36’. Ο Καλαματιανός όμως με εντυπωσιακή επέμβαση, σταμάτησε το ωραίο πλασέ του Ουτσίκα. Η Ν. Ιωνία ήλεγχε το ρυθμό, ώσπου σε μια φαινομενικά ανυποψίαστη φάση. Ο Κουντού σε μια μονομαχία σώμα με σώμα  με τον έτερο αρχηγό του Χαϊδαρίου Αποστολόπουλο στα πλάγια του γηπέδου και σε ένα αμφισβητούμενο μαρκάρισμα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Μην μπορώντας να πιστέψει την απόφαση του Κ. Περράκη, “κλώτσησε” ένα μπουκαλάκι νερό, φανερά εκνευρισμένος. Ο Κ. Περράκης τον τιμώρησε με 2η κίτρινη σε χρόνο λιγότερο των 10” δευτερολέπτων με αποτέλεσμα την αποβολή του από τον αγώνα λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου.

Στην  επανάληψη το Χαϊδάρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, και στο 48ο’ λεπτό ο Παληγέωργος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Φραντζέσκο. Ο Αποστολόπουλος εκτελεί, γράφει  το 2-0 και “σπάει” την κακοδαιμονία των χαμένων πέναλτι (7 σερί χαμένα). Δέκα λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος φτάνει κοντά στο ΧΑΤ-ΤΡΙΚ. Ο Παπουτσής όμως του λέει όχι στην όμορφη εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά. Από εκεί και μετά το παιχνίδι “χάλασε” τα νεύρα και οι σκληρές μονομαχίες υπερίσχυσαν με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία σε καμία από τις δύο εστίες. Τελικό Σκορ Αγώνα 2-0.

 

 

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (87’ Δράμης), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Λαγός, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (90’ Γεωργίου), Αντωνόπουλος (87’ Μονεμβασίτης), Παληγέωργος, Αποστολόπουλος (75’ Τζωρτζίνης), Γκρέμπι (75’ Καββαδίας).

    

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος (70’ Χρονόπουλος), Αγγελής (ημιχ. Αδαμόπουλος), Μπαστάς, Κουντού, Αντωνόπουλος, Μπέτσας (80’ Μακρής), Ουτσίκας (80’ Τσαϊνης), Ντυρμίσι, Κομνηνός (87’Κούκιος).

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Περράκης Κ.

Νυδριώτης Μ.

Κολλιάκος Α.

 

 

Γράφει ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *