Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασούρας : «Μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Share

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στην NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν.

Ο Γιώργος Μασούρας στο γκολ του κόντρα στον Βόλο θύμισε τον Νταβίντ Φουστέρ. Η αυτοθυσία να πέσει στα πόδια του τερματοφύλακα του Βόλου για να σκοράρει έφερε στο μυαλό πολλών το γκολ του Ισπανού πρώην άσου του Ολυμπιακού σε ματς Champions League κόντρα στη Μάλμε. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε στην NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και για την κλήρωση με την ΑΪντχόφεν,

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασούρας:
«Όπως κάθε ντέρμπι θέλουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον στόχο μας το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι ένας από τους διεκδικητές και νομίζω ότι αν παίξουμε έξυπνα κι αν κάνουμε ότι και σε παλαιότερα ντέρμπι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι μια καλή ομάδα αλλά έχει και τις αδυναμίες της κι εκεί θα εστιάσουμε. Εμείς θα πάμε όπως πάτα για τη νίκη».

«Όλες οι κληρώσεις είναι απλά κληρώσεις. Πέρυσι κληρωθήκαμε με την Άρσεναλ, μια δύσκολη κλήρωση και τελικά περάσαμε. Τώρα πρέπει να δούμε το μέγεθος του αντιπάλου, να διαβάσουμε την αντίπαλο και τις αδυναμίες της και να εστιάσουμε εκεί. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να προκριθούμε».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *