Type to search

ΑΡΣΕΝΑΛ Ατλέτικο Μαδρίτης ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρ Λίγκ

H Άρσεναλ είναι πρώτη στην ουρά των μνηστήρων για το Ζοάο Φέλιξ.

Share

Με βάση δημοσίευμα της Μάρκα η Άρσεναλ φαίνεται πλέον να ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Zοάο Φέλιξ.

Ο Ζοάο Φέλιξ φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και από την διοίκηση της ομάδας που προσπαθούν να βρουν τρόπο να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προφανώς ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, που είχε δηλώσει ότι με τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καρίερα του Ζοάο Φέλιξ. Το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν ήρθε ακόμα, αλλά η πορεία της Πορτογαλίας τελείωσε νωρίτερα και άδοξα με την ήττα από το Μαρόκο με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Παρί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον. Σε αυτές, η Μάρκα πρόσθεσε και την Άρσεναλ στην κορυφή της λίστας. Η πορεία των “κανονίερηδων” στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εξαιρετική αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στον Μικέλ Αρτέτα. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από τον τραυματισμό του Γκαμπριέλ Ζεζούς που θα μείνει εκτός για 3 μήνες. Στο πρόσωπο του Πορτογάλου, ο τεχνικός της Άρσεναλ βλέπει ένα νεαρό ποδοσφαιριστή με δεδομένο ταλέντο και καλές εμφανίσεις για τον ίδιο στο Κατάρ.

Όλα αυτά ενώ ο Έντι Ενκετιά περιμένει την ευκαιρία του να αναλάβει τη θέση του βασικού επιθετικού με τη διαφορά ποιότητας να είναι σημαντική ώστε να βάζει σε ερωτηματικά τον Ισπανό προπονητή.

 

Μάκης Θεοτοκάτος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *