Type to search

AEK ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Διαχειρίσιμος «πονοκέφαλος» με Γκατσίνοβιτς

Share

Το λόγο της αποχής του Γκατσίνοβιτς από τις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα επικοινώνησε η ΑΕΚ, μέσω του Ματίας Αλμέιδα.

 

Σε συνέντευξή του, μετά το τέλος της ανοιχτής προπόνησης, ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στον πολύτιμο παίκτη του, διευκρινίζοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο δε χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Οι ενοχλήσεις οφείλονται σε οστικό οίδημα, και αποφασίστηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται κανονικά στους αγώνες. Αναλυτικά, η δήλωση του «Πελάδο» :

«Προφανώς θα έπρεπε να μιλήσει ο γιατρός για αυτό. Έχει ένα πόνο στους κοιλιακούς και πολλές φορές, όσοι είχαν ανάλογο πρόβλημα, τους εμπόδισε να προπονηθούν κανονικά και προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτούς τους χρόνους. Όταν έχεις πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή, αισθάνεσαι και πόνο και σε κάποια στιγμή, πρέπει να συμβιώσεις με αυτόν. Είναι δύσκολο ένας ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται χωρίς πόνο. Ο Γκατσίνοβιτς είναι πολύ σημαντικός για εμάς, τα πηγαίνει πολύ καλά, έχει ερμηνεύσει πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού μας και στόχος μας είναι να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

Σε πρώτη φάση, ο Σέρβος χαφ θα γλιτώσει το χειρουργείο, αλλά η κατάστασή του σίγουρα προβληματίζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς αποτελεί έναν παίκτη-βαρόμετρο για την ομάδα. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Γκατσίνοβιτς σκόραρε 4 φορές, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ είχε και 2 κερδισμένα πέναλτι. Παράλληλα, είχε συμμετοχή και σε άλλα τέρματα της «Ένωσης», με κρίσιμες ανακτήσεις της μπάλας και συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στο ασφυκτικό πρέσινγκ που έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι ενδεχόμενη απώλεια του Σέρβου θα πρόκειται για πλήγμα, ειδικά μετά και το μακροχρόνιο τραυματισμό του Ελίασον.

 

Επιμέλεια : Θοδωρής Γκίνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *