Type to search

Manchester United Κεντρική ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Θέλει να «δέσει» τον Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Share

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Ράσφορντ επικεντρώνεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπό το φόβο της απώλειάς του δίχως αντάλλαγμα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Άγγλος επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σύντομα θα επιστρέψει στην Αγγλία για να ενταχθεί στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πολύ θετικές εμφανίσεις του στα γήπεδα του Κατάρ, φαίνεται πως κινητοποίησαν τους Κόκκινους Διαβόλους για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη πολλοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει η πρόθεση του ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, ο Έρικ τεν Χαχ θα επιδιώξει να πείσει τον Ράσφορντ πως η καλύτερη επιλογή είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ολντ Τράφορντ.

Πριν τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ράσφορντ πρόλαβε να αγωνιστεί 19 φορές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας οχτώ γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *