Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάαλαντ: «Μαγεύτηκα όταν είδα στην τηλεόραση τους Ιμπραΐμοβιτς και Ρονάλντο, είναι τα είδωλα μου»

Share

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στην Tuttosport ανέφερε πως είδωλα του είναι ο Ιμπραΐμοβιτς και Ρονάλντο και πως μεγάλο του όνειρο η κατάκτηση του Champions league.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στην Tuttosport μετά την κατάκτηση του βραβείου του «Golden Boy 2020» εξήγησε ότι γνώριζε πως το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στη σχετικά λίστα. Αλλά, ο Νορβηγός στράικερ δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία καθώς ήθελε να παραμείνει συγκεντρωμένος στο έργο του και στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάαλαντ:

«Golden Boy; Ηξερα ότι ήμουν στη λίστα, αλλά δεν το σκεφτόμουν και πάρα πολύ γιατί προσπαθώ να επικεντρωθώ στο γήπεδο. Αλλα όσο πλησίαζε η ημερομηνία το σκεφτόμουν πιο έντονα. Υπήρξαν σπουδαίοι παίκτες σε αυτή. Οπως οι Ανσού Φάτι και Αλφόνσο Ντείβις που είναι καταπληκτικοί. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα ταλέντων. Αφιερώνω αυτό το τρόπαιο στην οικογένειά μου και στην μάνατζερ μου, Μίνο Ραϊόλα αλλά και στους συμπαίκτες και στην ομάδα μου. Τέλος στους φίλους μου, τους πιο κοντινούς τους οποίους γνωρίζω από την παιδική μου ηλικία.

Ο Μίνο Ραϊόλα μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε πως κέρδισα το βραβείο. Μου έδωσε τεράστια ευχαρίστηση. Ο Χούμελς βέβαια συνέχεια με πειράζει. Στα αποδυτήρια μου είπε ότι τίποτα δεν είναι αλήθεια και πως η ψηφοφορία ακυρώθηκε»

«Εχω αρκετούς στόχους αλλά έναν πιο σημαντικό. Να κατακτήσω το Champions League. Είναι ένα μεγάλο όνειρο. Κυκλοφορούν συνέχεια φήμες ότι υπάρχουν προσφορές για μένα με 100 εκατομμύρια ευρώ. Εγώ σκέφτομαι μόνο να παίζω σκληρά, να προπονούμαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Τα είδωλα μου είναι ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Ρονάλντο. Δύο πρωταθλητές, δύο φαινόμενα. Μαγεύτηκα όταν τους είδα για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Είναι τα είδωλα πολλών παικτών, όπως και για μένα».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *