Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χοσέ Αλβαράδο: Ακολουθώντας το παράδειγμα των Βαν Φλίτ και Ρόμπινσον

Share

Ένας από τους καλύτερους “μπασκετικούς κλέφτες” στον «μαγικό κόσμο» του NBA, ο  «δαιμόνιος» Χοσέ Αλβαράδο των Νιού Όρλεανς Πέλικανς έχει καταφέρει να μπεί στην μικρή λιστα των undrafted παικτών που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα.

Στον απόηχο της μεγάλης εμφάνισής του απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς ,πετυχαίνοντας 38 πόντους (8/11 τριπ., 4/8 διπ., 6/7 βολές) , ο βραχύσωμος γκάρντ από το Πουέρτο Ρίκο έχει μπεί στη λίστα των undrafted παικτών που ξεχωρίζουν στην λίγκα .

Απέδειξε στον κόσμο πως δεν παίζει μόνο άμυνα !

Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός μετρώντας την 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα την φετινή σεζόν, όμως στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς απέδειξε σε όλους πως είναι και ένας εξαιρετικός σουτέρ.

Ο “Grand theft Alvarado” έκανε όλο το “Smoothie King Center” να φωνάζει το όνομα του, αποδεικνύοντας σε όλους τους επικριτές του πως μπορεί να σουτάρει. Τη φετινή σεζόν ο απόφοιτος του Georgia Tech, έχει πίσω απο την γραμμή των 7,25 το ικανοποιητικότατο 40,4% , κάνοντας τον αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Γουίλι Γκρίν, δίπλα από τους Ίνγκραμ και Γουίλιαμσον.

Μέσα από αυτές τις εμφανίσεις ,ο Αλβαράδο έβαλε το όνομα του δίπλα από τους Βαν ΦλίτΡόμπινσον και Σέθ Καρι, καθώς ως undrafted παίκτης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην μεγαλύτερη λίγκα του πλανήτη.

Τώρα το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν θα καταφέρει μαζί με τους Ίνγκραμ και Γουίλιαμσον να οδηγήσει τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς σε μια αξιόλογη πορεία στα φετινά playoffs του NBA.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *