Type to search

Aιγάλεω B EΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΙΓΑΛΕΩ β εθνικη μπασκετ Β Εθνική Μπάσκετ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Μπάσκετ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Share

Πολλές εντάσεις και πάθος για τη νίκη ήταν τα χαρακτηριστικά της σημερινής αναμέτρησης του Α.Ο. Πεύκης με τον Α.Ο. Αιγάλεω στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης για τις ανάγκες της ένατης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής Μπάσκετ.

Χέρι – χέρι στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά κλειστά με πολλά φάουλ και από τις δύο πλευρές με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Το Αιγάλεω με τον Χαϊκάλη και τον Παπαδόλια στον αιφνιδιασμό έβαλαν μπροστά την ομάδα τους που φάνηκε να μπορεί να κυριαρχήσει. Στα τελευταία λεπτά όμως με προσπάθεια του Φιλιππόπουλου και το εξαιρετικό τρίποντο του Τσιόρτα, η Πεύκη πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ μετά το ξεκίνημα του αγώνα (23-22).

Η Πεύκη έψαχνε…τους πόντους.

Η δεύτερη περίοδος δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για την ομάδα του Φώτη Καρακώστα. Ο αρχηγός Καρασταμάτης σκόραρε δύο γρήγορα τρίποντα έφερε μπροστά το Αιγάλεω και αποσυντόνισε πλήρως την Πεύκη. Το αξιοσημείωτο σε αυτά τα δέκα λεπτά είναι πως η Πεύκη δε μπόρεσε να σκοράρει καθ’όλη τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου παρά μόνο από την γραμμή των βολών. Σκορ ημιχρόνου 29-43.

Δεύτερο ημίχρονο με νεύρα και ένταση.

Η ομάδα του Γιάννη Κτιστάκη μπήκε δυναμικά στο τρίτο δεκάλεπτο και αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη. Γρήγορα μπόρεσε να περιορίσει επιθετικά το Αιγάλεω και με τον εξαιρετικό Παπανικόπουλο και Ψαρόπουλο από τα 6,75 να μειώσει την διαφορά μέχρι και στον έναν πόντο! Η παρέα του Καρασταμάτη δεν…χαμπάριασε και συνέχισε να σκοράρει με εξαιρετικές συνεργασίες του ίδιου με τον άσσο της ομάδας Χαϊκάλη κρατώντας τη διαφορά στους επτά πόντους (54-61). Η ένταση αυτής της περιόδου δεν άργησε να βγει και με τη μορφή αψιμαχιών με αφορμή κάποια φάουλ στον Καρασταμάτη του Αιγάλεω από τον Ψαρόπουλο.

Το τέλος της αναμέτρησης ήταν όπως αναμενόταν. Επεισοδιακό! Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν συγκεντρωμένες και υπέκυπταν σε λάθη χάνοντας κατοχές. Όσο κυλούσε το χρονόμετρο οι παίκτες πίεζαν ψηλά και διεκδικούσαν μπάλα κάνοντας πολλά φάουλ με το παιχνίδι να χάνει τον ρυθμό του. Ο Κόκκαλης ήταν σταθερός σε όλο το ματς για την ομάδα του Αιγάλεω προσφέροντας λύσεις όπου χρειαζόταν όπως έγινε και στο τέλος με καλάθι δικό του που ήρθε στον αιφνιδιασμό. Η Πεύκη είχε αστοχία τα τελευταία λεπτά του αγώνα με αυτό να προκαλεί εκνευρισμό με αποτέλεσμα άλλη μια διαφωνία μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και παράπονα προς τη διαιτησία που χρέωσε πολλούς παίκτες με τεχνικές ποινές. Το παιχνίδι έληξε με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο με το Αιγάλεω να πραγματοποιεί την έκτη νίκη του και μάλιστα εκτός έδρας. Τελικό σκορ 71-78.

Α.Ο. Πεύκης: Τσακίρης, Μουάτσος, Παπανικόπουλος, Φιλιππόπουλος, Λέζος, Γεροκώστας, Ψαρόπουλος, Μακρυγιάννης, Βούρτσης, Σκόνδρας, Τζαγκαράκης, Τσιόρτας

Α.Ο. Αιγάλεω: Μαράντης, Κούτουλας, Ψαρόπουλος, Καράβολας, Κόκκαλης, Νικολιδάκης, Χαϊκάλης, Καρασταμάτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόλιας, Κουκούνιας, Μαλτέσιος

Επιμέλεια: Ευτυχία Οικονομίδου 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *