Type to search

Α’ ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καθάρισε” στο 2ο ημίχρονο ο Μικρασιατικός

Share

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Α. ο ΑΟ Μικρασιατικός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Λιοσίων παίρνοντας τη νίκη με 3-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να μπορούν να βρουν κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Από το δεύτερο μισό του ημιχρόνου και μετά, άρχισαν να κυκλοφορούν πιο γρήγορα τη μπάλα βρίσκοντας αρκετές ευκαιρίες, αδυνατώντας όμως να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 32′ ο Ζέλο πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Ανδρεσόπουλου κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο όμως δε μετουσίωσε σε γκολ ο Σαπαλίδης καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κατάφερε να αποκρούσει και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες συγκινήσεις. Μόλις στο 50′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχτηκε ο Μπριστογιάννης. Η ομάδα του Μικρασιατικού πίεσε και κατάφερε να βρει το γκολ στο 59′ με τον Ζέλο να σκοράρει με προβολή από κοντά. Το 2-0 έγινε στο 70′ με καταπληκτικό σουτ του Κωνσταντινίδη αρκετά έξω από τη περιοχή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάμιος στο 89′ με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από ωραίο γύρισμα του Κάκου.

Αυτή ήταν η 5η νίκη για τον Μικρασιατικό που φτάνει τους 17 βαθμούς και παραμένει στη πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Λιοσίων γνώρισε τη τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην ένατη θέση του ομίλου έχοντας μαζέψει 8 βαθμούς συνολικά.

 

ΑΟ Μικρασιατικός (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Σμυρνάκης, Έσλερ (80′ Γαντζούλας), Κουτσογκίλας Ε., Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Ζέλο (72′ Κωτσοβός), Κωνσταντινίδης (80′ Κουτσογκίλας Π.), Σαπαλίδης, Αμπντέλ-Ραχήμ (80′ Βουτυράς), Θεοδωρου (69′ Κακός).

Ολυμπιακός Λιοσίων (Θοδωρής Τρανός) Ανδρεοσόπουλος, Σουλοβάρι, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Βασιλάκης, Μπριστογιάννης, Χριστόπουλος (77′ Λευκαδίτης), Γανωτής, Τουρτούλι, Νικολάου (55′ Τίγκας), Ζέρβας (65′ Μπιλικαΐδης).

Επιμέλεια: Στέλιος Βαρδάκης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *