Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΔH-ΣΟΝ ΠΑΡΚ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Share

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ ο Άγιος Θωμάς επικράτησε με σκορ 2-0 του Παλαιού Φαλήρου στο γήπεδο Πάρκο Γουδή,  βυθίζοντας τους φιλοξενούμενους στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με φοβερή ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Άγγελου Γεωργογιάννη μετά από σέντρα ακριβείας του δεξιού οπισθοφύλακα Τσιγαρίδα. Η ομάδα από το Γουδή, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κρατούσε με ευκολία το προβάδισμα. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, μια από τις αλλαγές του Άγιου Θωμά και ένας από τους διακρηθέντες ο Μιχάι πέρασε πανέξυπνα την μπάλα στον Κολοβό και εκείνος έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Τσιγαρίδας προ κενής εστίας σημείωσε το 2-0. Από δημιουργός έγινε σκόρερ ο αριστεροπόδαρος μπακ και δίκαια κέρδισε τον τίτλο του MVP του ματς. Με αυτή της τη νίκη η ομάδα του Άγιου Θωμά ανέβηκε σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα πιάνοντας την 6η θέση, ενώ από την άλλη το Παλαιό Φάληρο παρέμεινε στην προτελευταία χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

 

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Γκουζέλης, Τσιγαρίδας, Μεταξούλης, Παπαζαφειρόπουλος (46’ Χατζής), Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς, Γεωργογιάννης (75’ Ηροδότου), Βάρφι (46’ Μιχάι), Κολοβός (90’ Τετόρος).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καταχανάκης, Λιώνης, Γαβαλάς, Μπούρσαλης, Γρίβας, Μπένας, Κωνσταντινίδης, Μακρυγιάννης, Φεντόροφ (72’ Βάιας), Καναβέτας, Φωτούχος.

 

 

 

Επιμέλεια: Θεόδωρος-Άγγελος Παρμάκης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *