Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουντώνουν οι φήμες για Ρονάλντο και Αλ Νασρ

Share

Φωτιά στο θέμα για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε η Marca με τελευταίο της δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει πως ο Πορτογάλος σταρ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ.
Στο δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως δεν έχει έρθει στο τραπέζι του Κριστιάνο Ρονάλντο κάποια σοβαρή πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα και έτσι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Νασρ η οποία του προσφέρει 2,5 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Πιθανότατα μετά το τέλος του παγκόσμιου κυπέλλου στο Κατάρ θα κληθεί ο Πορτογάλος σουπερστάρ να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του και μένει να δούμε αν θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποια νέα πρόταση εντός των ευρωπαϊκών συνόρων η αν θα τον δούμε για πρώτη φορά να αγωνίζεται εκτός αυτών.

Αλ Νασρ: προφίλ ομάδας 

Ποια είναι όμως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που προσφέρει γη και ύδωρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο;
Υπο την τεχνική ηγεσία του Ρούντι Γκαρσια, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον πάγκο της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, και με παίχτες όπως οι Νταβίντ Οσπίνα, Βινσέντ Αμπουμπακάρ, Άντερσον Ταλίσκα και Λουίς Γκουστάβο δημιουργείται ένα αρκετά δυνατό σύνολο το οποίο έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις και δεν έχει κανένα θέμα να σπαταλά υπέρογκα ποσά για να το πετύχει αυτό.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δεχθεί πρόταση το περασμένο καλοκαίρι από το αντίπαλον δέος της Αλ Νασρ ,την Αλ Χιλάλ, χωρίς όμως να προχωρήσει τελικά η μεταγραφή.

 

Επιμέλεια: Ηλιόπουλος Ρωμανός

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *