Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Στη γύρα” για στόπερ ο Ολυμπιακός

Share
Το νου τους έχουν στο Λιμάνι, για πιθανή απόκτηση κεντρικού αμυντικού, κατά προτίμηση από την Ισπανία.
Στον “πυρετό” της απόκτησης του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ροντινέι, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στο “ερυθρόλευκο στρατόπεδο” υπάρχουν και άλλα ζητήματα προς επίλυση, όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό.
Μπορεί να μην αποτελεί προτεραιότητα, όμως έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την απόκτηση ενός παίκτη, που θα δώσει ανάσα στο κέντρο της άμυνας. Το οποίο μπορεί, ναι μεν, να διαθέτει μεγάλο αριθμό παικτών, όμως έχει πολλά προβλήματα να επιλύσει.
Για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο Σωκράτης επιβαρύνθηκε αρκετά από τον τραυματισμό του, καθώς και το ότι ο Μπα χτύπησε, στη διάρκεια της χθεσινής (29/11) προπόνησης.
Πέραν αυτών, έχουμε δει, γενικά, το μέλλον του Σισέ και του Ρέτσου να…αιωρείται, ενώ υπάρχουν, επίσης, οι Ντόι και Καλογερόπουλος.
Εξαιτίας όλων των παραπάνω, τα βλέμματα του Μίτσελ και των συνεργατών του, σκανάρουν τις ιδανικές περιπτώσεις, κυρίως από το υψηλότερο επίπεδο της Ισπανικής αγοράς.
Δίνοντας βάση σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται ο 30χρονος Χιλιανός αμυντικός, Έντσο Ρόκο, που παίζει στην Έλτσε, καθώς και ο 25χρονος Παραγουανός ομοθεσίτης του, Ομάρ Αλνερέτε, παίκτης της Χετάφε.
Δεν αποκλείεται, βέβαια, να δούμε και κάποιο όνομα, το οποίο δεν έχει γραφτεί.
Θοδωρής Δημόπουλος
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *