Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέφανο Πιόλι: «Συνεχίζω να εκπλήσσομαι με τους παίκτες μου»

Share

Ο Στέφανο Πιόλι μετά την νίκη της Μίλαν με 2-1 εκτός έδρας την Σαμπντόρια αποθέωσε τους παίχτες του για την εξαιρετική τους απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Μίλαν νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Σαμπντόρια και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στην κορυφή της Serie A και στο +5 από την δεύτερη Ίντερ. Έτσι, ο Στέφανο Πιόλι μετά το ματς αποθέωσε τους παίχτες του για την εξαιρετική τους απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιόλι:

«Συνεχίζω να εκπλήσσομαι από την ωριμότητα αυτών των παικτών, ακόμα κι αν προφανώς είναι το πιο νεανικό ρόστερ που είχαμε όλη τη χρονιά. Δεν επέτρεψαν ποτέ στους εαυτούς τους να πέσουν ψυχολογικά από άσχημα αποτελέσματα ή να ενθουσιαστούν από τα θετικά. Πραγματικά, με έχουν εντυπωσιάσει».

Ο προπονητής της Μίλαν αναφέρθηκε στην απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

«Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ μας έχει βοηθήσει ο Ζλάταν για να βελτιωθούμε και όλοι τον θέλουμε πίσω το δυνατόν συντομότερο, αλλά εδώ ο κάθε παίκτης συμβάλλει. Είπα στα παιδιά, ότι είμαστε μία αληθινή ομάδα. Είναι ένα γκρουπ που παίρνει το μάξιμουμ από κάθε κατάσταση, ακόμα και την πιο αρνητική, για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει, πραγματικά.»

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *