Type to search

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κεντρική ΜΟΥΝΤΙΑΛ Μουντιάλ 2022 Παγκόσμιο Κύπελλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος με τα πλακάτ του Μεσούτ Οζίλ

Share

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα πλακατ του Μεσούτ Οζίλ, που σηκώθηκαν στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γερμανίας με την Ισπανία, στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, οπαδοί που βρίσκονταν στις κερκίδες σήκωσαν τα συγκεκριμένα πλακάτ και κράτησαν το στόμα τους κλειστό, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση που επέλεξε η εθνική ομάδα της Γερμανίας στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία. Υπενθυμίζεται, πως ο Μεσούτ Οζίλ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική ομάδα της Γερμανίας το 2018, αφήνοντας μομφές για ρατσιστικές συμπεριφορές στις τάξεις της εθνικής ομάδας και της γερμανικής ομοσπονδίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild, επρόκειτο για μια σχεδιασμένη κίνηση που υποκινήθηκε από τους Καταριανούς. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της Bild υποστήριξε πως συνομίλησε με έναν από τους οπαδούς, οι οποίοι αποδεικνύεται πως είναι εργάτες από το Μπαγκλαντές. Ο ίδιος δήλωσε για το περιστατικό:

«Όταν φτάσαμε στις θέσεις μας, οι αφίσες ήταν εκεί. Ένας Καταριανός ήρθε και μας έδειξε τι να κάνουμε. Μας είπε να τα σηκώσουμε και να κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Έτσι αυτό κάναμε, δεν ήξερα τι σήμαιναν τα πόστερς».

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *