Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΕΛΣΙ

Έκλεισε Νκούκου η Τσέλσι

Share

Σε μια πολύ μεγάλη κίνηση προχώρησε η Τσέλσι εν όψει καλοκαιριού, συμφωνώντας με την Λειψία για την μεταγραφή του Γάλλου εξτρέμ Κρίστοφερ Νκούκου.

Η πρώτη “μεγάλη” μεταγραφή στην εποχή του Τομ Μπόελι στην Τσέλσι είναι γεγονός. Οι μπλε τα βρήκαν σε όλα με την Λειψία για την παραχώρηση του Κρίστοφερ Νκούκου, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει στους Λονδρέζους ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ. H Τσέλσι κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου, προλαβαίνοντας άλλους << μνηστήρες>> όπως η Παρί και η Λίβερπουλ, που επίσης είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες η Τσέλσι τα είχε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι, ενώ είχε περάσει και με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ. Το μόνο που απέμενε ήταν η συμφωνία με την ομάδα του παίκτη ( Λειψία )

Η μετακίνηση θα γίνει το καλοκαίρι με τους ”μπλε” να προσθέτουν στην επιθετική τους γραμμή έναν πολύ γρήγορο και πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα του Νκούκου τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία, όπου έκανε και το level up. Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος Γάλλος στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στους ” ταύρους, έχει σε 159 συμμετοχές 64 γκολ και 51 ασίστ!

Να θυμίσουμε πως ο Νκούκου << έχασε >> την συμμετοχή του στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, τις τελευταίες μέρες, λόγω ενός τραυματισμού σε προπόνηση των ” τρικολόρ”.

Επιμέλεια : Παναγιώτης Βρυώνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *