Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ… ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ BC

Share

 

Απτόητη συνεχίζει την πορεία της η ομάδα από τα νότια προάστια. Το σύνολο του Κ. Κατσούνη κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής η ομάδα του Αγίου Δημητρίου κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντίσταση των Μελισσίων με σκορ 105-65 και συνεχίζει την ανοδική της πορεία το  τελευταίο διάστημα.

Για μια περίοδο δυσκολεύτηκε ουσιαστικά η γηπεδούχος ομάδα (17-19 στο 10΄) κόντρα στην τοπική ομάδα των Μελισσίων, η οποία αποτελούνταν κυρίως από παιδιά. Ο Κρόνος όντας πιο έμπειρος και αρκετά ικανός στην έδρα του, εκεί όπου έχει 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ η ομάδα του Κ. Κατσουνη απέκτησε διψήφια διαφορά ήδη από το τέλος του πρώτου μέρους (46-35 στο 20΄) σημειώνοντας 29! πόντους.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκόλλησαν το πόδι από το γκάζι και με το Βαρσαμουλη να έχει στήσει πάρτι κάτω από την ρακέτα ανέβασαν το δείκτη του σκορ έως και τους 30 πόντους. Εντέλει κατάφεραν να πιάσουν την ¨κατοστάρα¨ δυο λεπτά πριν το φινάλε, ικανοποιώντας τους φίλαθλους τους, που πάρα το κρύο που επικρατούσε, βρέθηκαν αρκετοί στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Την επόμενη αγωνιστική (9η) η ομάδα του Αγ. Δημήτριου ταξιδεύει στην Νάξο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ τα Μελίσσια αγωνίζονται στην έδρα τους κόντρα στον Άρη Νίκαιας.

ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημητρίου-ΚΑΟ Μελισσίων 105-65

Δεκάλεπτα: 17-19, 46-35, 81-57, 105-65
Διαιτητές: Μπιτέρνας, Ιωάννου

Κρόνος (Κατσούνης, Μπαντάς): Καραχάλιος 3(1), Μπιλάλης 11, Παπαπέτρου 9(1), Ξιούρας 14(4), Παπαβασιλείου 7(1), Κυριακόπουλος 15(1), Ντόρβας 2, Βαρσαμούλης 26, Ροζάκης 2, Τσάβος 13, Γιαννουλάκης 3(1).
Μελίσσια (Οικονόμοπουλος, Γκίκας): Βουδούρης 6, Σιδέρης, Πανέρης, Στεργίου Δ. 13, Κοντός Ι. 2, Κοντός Γ. 2, Μαράντος 7 (1), Οικονομόπουλος 12 (2), Στεργίου Χ. 2, Ανδρικόπουλος 10, Κρανιάς 11.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ρουμελιώτης 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *