Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Ίλιον

Share

Σε ένα σκληρό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων επικράτησε με 2-0 του Πανερυθραϊκου, για την έβδομη αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Αθηνών.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο ματς, δημιουργώντας ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Αυτό ήρθε τελικά μόλις στο δωδέκατο λεπτό, όταν μετά από μια αδράνεια στην άμυνα του Πανερυθραϊκου, ο Νησαριώτης να κλέβει την μπάλα και μετά από μια πολύ όμορφη σέντρα να βρίσκει τον Γανώτη, ο οποίος με κεφαλιά να βάζει μπροστά την ομάδα του με 1-0. Ο Πανερυθραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Πανερυθραϊκό πιο δραστήριο στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορέσει να παραβιάσει την εστία του Ολυμπιακού. Εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν στο 60′ έπειτα από λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα του Πανερυθραϊκου, ο Τουρτουλλί, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, κλέβει την μπάλα και με ένα ωραίο πλασέ διαμορφώνει το 2-0, όπου διατηρήθηκε αυτό το σκορ μέχρι και το τέλος του αγώνα. Γενικά, ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο εντάσεις και νεύρα και από τις δύο πλευρές, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και φάουλ που έγιναν εις βάρος των ομάδων και με πολλά σφυρίγματα από τους διαιτητές.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός Ν.Λ. σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και ισοβαθμεί με τον Πανερυθραϊκό και την Διάνα Ηλιούπολης.

Ολυμπιακός Ν.Λ.: Καυκιάς, Suluvari, Ζαρβάς, Μιχαηλίδης, Βασιλάκος, Μπριστογιάνης, Χριστόπουλος(86′ Τιγκάς), Γανώτης, Νησαριώτης (20′ Τουρτουλλί), Νικολάου (86′ Τσιανός), Μπιλικαϊδης (63′ Λαμπρόπουλος), Παρασκευόπουλος

Πανερυθραϊκός: Xhafaj, Σουμελίδης, Τσορτανίδης (70′ Νταλλενγκά), Καρδαμής, Βαρκαρώτας (37′ Καμπάς (82′ Φραγκάκης)), Τσουμάνης (46′ Μπάλης), Δούκας, Απειρανθίτης, Λιάσκος (46′ Αχαρονιάν), Λέλουδας, Μπαμπαλουκάς, Γλύνος

Διαιτητής: Τσουκαλάς

Βοηθοί: Ίσσα, Κολλιάκος

Επιμέλεια: Κουτρολός Παναγιώτης

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *