Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αέρινο πέρασμα ο Χολαργός από την Μεταμόρφωση, 3-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Share

Γράφει ο Μιχάλης Σοϊλές

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης γνώρισε την τρίτη του ήττα από τον δεύτερο της βαθμολογίας Χολαργό στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης, με σκορ 0-3. Ο Χολαργός πέρασε σαν «σίφουνας»  από την Μεταμόρφωση και συνέχισε το εκπληκτικό του σερί φτάνοντας τον Ηλυσιακό στην κορυφή.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Τα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες, ώσπου φτάσαμε στο τέταρτο λεπτό για να δούμε κάποιο τέρμα, ο Χολαργός κέρδισε κόρνερ με τον Τσαγκάρη να πηγαίνει να το εκτελεί και να σερβίρει στον Πιπερά και αυτός να γράφει το 0-1 για τον Χολαργό. Οι γηπεδούχοι ψάχνανε αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκαν και πίεζαν για να το πετύχουν, αλλά ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης είδε τον Κετσετζόγλου να σκοράρει στο 11’ αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού Νιδριώτη υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 12’ ο Ατρόμητος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του για να ισοφαρίσει με τον Αποστόλου αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Ο Χολαργός έψαχνε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του και κέρδισε ένα φάουλ στο 21’ αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί οι παίχτες του Χολαργού. Στο 23’ ο Χολαργός κέρδισε κόρνερ αναλαμβάνοντας την εκτέλεση του ο Τσαγκάρης χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μετά από 22 λεπτά χρειάστηκε να δούμε κάποιο τέρμα στο παιχνίδι, όπερ και εγένετο. Στο 45’ ο Χολαργός κέρδισε φάουλ και ο Τσιαντής έκανε το 0-2 με την μπάλα να στρώνεται σε αυτόν. Ο διαιτητής Περράκης δεν άργησε να σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές για την ομάδα του Χολαργού με τον Σκούμα και τον Μιχελή να περνάνε στη θέση των Τσιαντή και Βλασσόπουλου αντίστοιχα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χολαργός ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι αλλά μετά από υπόδειξη του επόπτη υποδείχτηκε οφσάιντ. Στο 52’ ο Σκούμας βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του δεν είχε δύναμη. Στο 11’ πάλι ο Σκούμας δημιούργησε ευκαιρία αλλά ήταν ως μη γενόμενη η φάση γιατί ήταν εκτός θέσης. Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης προσπαθούσε να βρει αντίδραση στο παιχνίδι αλλά στο 58’ αλλά ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του βοηθού έδωσε οφσάιντ. Λίγο αργότερα στο 67’ η ομάδα του Σπύρου Μοχλά βρήκε το γκολ με τον Κετσετζόγλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανίδη με ωραίο πλασέ και κάπως έτσι να δίνει τους τρείς βαθμούς για την ομάδα του και σαν αποτέλεσμα ο Χολαργός να επικρατεί του Ατρομήτου με σκορ 0-3. Ο Σάκης Βερούτης έκανε αλλαγές στο παιχνίδι αλλά δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια  του παιχνιδιού με τον Περράκης να σφυρίζει για τελευταία φορά στη Μεταμόρφωση.

Ο Χολαργός με αυτή του νίκη έφτασε τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό στους 18 βαθμούς και δείχνει να συγκαταλέγεται δικαίως στα φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Αντίθετα ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης με αυτή του την ήττα παραμένει στην ένατη θέση με 5 βαθμούς.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Στεφανίδης, Κόκκινος (71′ Λουδάρος), Αποστόλου, Καραβίδας, Τσιγγόπουλος (87 Βασιλείου), Παρασίδης, Πρίντεζης (71 Νταής), Παπασταύρος, Οκσίσογλου (87′ Πεπόνης) Σιδηρόπουλος, Μπαμπούλας (75′ Ταγαρέλος).

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας) Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης, Νταλταρης, Βλασσόπουλος (46 Μιχελής), Ζαχαρόπουλος (71′ Αλεξανδρόπουλος), Μπολλης (68′ Κοντογιάννης), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Πιπεράς (80 Ξύδης), Τσιαντής (46′ Σκούμας).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

ΑΤΡΟΜ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΤΡΑΧΩΝΕΣ* ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ*
ΒΥΡΩΝ* ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ*
   
   
   

 

*Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *