Type to search

Α’ ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ

Share

 

Η 7η Αγωνιστική του Β’Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ είχε μεγάλη νικήτρια την Αγία Ελεούσα , η οποία έφτασε τις πέντε νίκες και οδηγεί τη κούρσα αήττητη με 17 βαθμούς. Η ομάδα από τη Δυτική Αττική αυτή τη φορά πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θύελλας Αγ. Δημητρίου, καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές της Αγ. Ελεούσας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να καθαρίσουν το παιχνίδι από ν

ωρίς. Αρχικά, προειδοποίησαν με δύο καλά σουτ από τους Κύβελο και Κατσικογιάννη που πέρασαν ελάχιστα έξ

ω από την εστία των γηπεδούχων. Αλλά στο 22’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Κοπανά. Όλα ξεκίνησαν από τη πίεση και την επιμονή του Γκουτίδη που έκλεψε τη μπάλα και με πολύ ωραίο γύρισμα από το ύψος της μικρής περιοχής τροφοδότησε το Κοπανά, ο οποίος την έστειλε με προβολή στα δίχτυα. Η Θύελλα έδειχνε να μην έχει λύσεις και να είναι κλεισμένη στο μισο του γηπέδου. Έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να φτάσουν στο 2-0 , με σκόρερ και πάλι το Κοπανά στο 30’. Ο νεαρός επιθετικός με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ. Η ομάδα του Αγ.Δημητρίου γλίτωσε το 3ο γκολ πριν το ημίχρονο χάρη σε τρομερή επέμβαση του Καβακλή σε σουτ που επιχείρησε ο Κρητικός , με τη μπάλα να βρίσει και στο δοκάρι και να καταλήγει εκτός. Μοναδική αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος , μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταλάκα που πέρασε ξυστά από τα δοκάρια του Αλεξόπουλου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο β΄ημίχρονο. Η Θύελλα στο 50’ ειχε μια καλή στιγμή για να μειώσει, αλλά το τελείωμα του Μανουσέλη έφυγε πάνω από την εστία. Η Αγία Ελεούσα συνέχισε να κυριαρχει στο παιχνίδι και να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Στο 57’ ο Τουφεξίδης σκόραρε μέσα από τη περιοχή αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα ,καθώς είχε προηγηθεί επαφή με το χέρι. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της, ο Δημήτρης Κοπανάς στο 62’ έφτασε στο χατ-τρικ. Ο 24χρονος σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με βολέ λίγο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου, πιάνοντας στον ύπνο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 

 

 

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

            Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Οι γηπεδούχοι δε κατάφεραν ποτέ να μπουν στο παιχνίδι και έδειξαν ανύμποροι να αντιδράσουν στα γκολ της Αγίας Ελεούσας. Μετά από έξι αγώνες (έχουν αγώνα λιγότερο), έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

            Αγία Ελεούσα : Η ομάδα του Νίκου Κουνάδη έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα. Ξεχώρισε ο Δημήτρης Κοπανάς φυσικά , ο οποίος ήταν ασταμάτητος και κατάφερε να πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας του. Πλέον , η Αγία Ελεούσα βρίσκεται στους 17 βαθμούς και είναι μόνη στη κορυφή του Β’ Ομίλου.

 

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Διαιτητές: Γκάμαρης, Καφρίτσας, Μαραθωνίτης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Πατρίκιος, Νταλάκας (81′ Κυριαζής), Γαλάνης (81′ Αποστολόπουλος), Παπανδρέου, Μανουσέλης, Λαγοπάτης, Κουμουνδούρος, Πετράκης (60′ Τζελέφας), Γ. Πατρίκιος, Βλαχάκης (35′ λ.τρ. Δημητρίου)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας (56′ Λαδένογλου), Μπίκος, Κύβελος (70′ Μαθιούδης), Σωτηρόπουλος (64′ Καραδήμας), Κατσικογιάννης (64′ Πατσατζόγλου), Τουφεξίδης (64′ Κέσκος), Γκουτίδης, Κοπανάς.

Μανώλης Βουτσάκης 27/11/2022
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *