Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Buzzer beater νίκης από το πουθενά για την Θύελλα!

Share

Σε ένα κακό παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, η Θύελλα Μοσχάτου με το γκολ του Γούλα στο  87ο λεπτό της αναμέτρησης επικράτησε με 1-0 του Παννεαπολικού για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Πειραιά και τον ξεπέρασε στην βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 4η θέση, σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την κορυφή, ενώ αντίθετα ο Παννεαπολικός μετά από αυτή την ήττα υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ 

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να έχει την ξεκάθαρη υπεροχή μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Νομικό να πιάνει ένα σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Θύελλας και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γελάρδου ο οποίος ήλεγχε την πορεία της μπάλας. Η απάντηση στις ευκαιρίες ήρθε για τους γηπεδούχους στο 11ο λεπτό όταν μετά από φάουλ που κέρδισαν λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Παννεαπολικού, ο Κωσταντάκος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Οικονόμου, χάνοντας έτσι την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Το δοκάρι αυτό αφύπνισε κάπως τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στα επόμενα λεπτά προσπάθησαν να πιέσουν και στο 16ο λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου ο Μαραγκός έκανε το σουτ το οποίο μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Γελάρδος. Αυτή η πίεση του Παννεαπολικού ψηλά στο γήπεδο δημιούργησε χώρους για τους γηπεδούχους που λίγο έλειψε να εκμεταλλευτούν στο 24ο λεπτό όταν ο Γούλας βγήκε απέναντι από τον Οικονόμου αλλά αστόχησε απελπιστικά. Η καλύτερη στιγμή για τον Παννεαπολικό ήρθε στο 35ο λεπτό όταν ο Ζημινόπουλος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τρεις παίκτες των γηπεδούχων αλλά δεν κατάφερε ποτέ να σουτάρει κρατώντας την μπάλα παραπάνω απ’ όσο χρειαζόταν. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, που δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξοντώνονται. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές διακοπές για τραυματισμούς, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην μπορούν να βρούν ρυθμό  και να δημιουργήσουν τελικές. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 60ο λεπτό του αγώνα για να δούμε ξανά ευκαιρία όταν μετά από σέντρα- σουτ του Κοκκοκύρη, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων. Στα επόμενα λεπτά οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αλλαγές για να φρεσκάρουν τις ομάδες τους, χωρίς πάντως κάποιος από τους δύο να ρισκάρει καθώς όσο περνούσαν τα λεπτά έμοιαζαν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Γούλας όμως είχε αντίθετη άποψη και με μια προσωπική ενέργεια στο 87ο λεπτό μπήκε στην περιοχή του Παννεαπολικού και με δυνατό σουτ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την Θύελλα κάνοντας το 1-0. Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία διάθεση να επιτρέψουν στον Παννεαπολικό να βρεί τελική προσπάθεια και μάλιστα στο 93ο λεπτό ο Ελευθεριάδης δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για καθυστέρηση. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την πολύ μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχτηκε  το ματς και τους φιλοξενούμενους απογοητευμένους για το πολύτιμο χαμένο έδαφος στην προσπάθεια τους για την άνοδο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ    

Θύελλα Μοσχάτου

1 ΓΕΛΑΡΔΟΣ, 2 ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 3 ΤΣΙΚΡΙΠΗΣ, 4 ΜΙΧΟΣ, 5 ΠΙΤΕΡΟΣ, 6 ΓΟΥΛΑΣ, 7 ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ, 8 ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΣ, 9 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, 10 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, 11 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ (14 ΣΥΡΟΣ )

Παννεαπολικός

1 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, 2 ΒΟΥΜΒΑΚΗΣ, 3 ΜΠΕΝΑΚΗΣ, 4 ΛΟΥΠΟ, 5 ΤΖΑΡΑΝΤΑΤ, 6 ΠΛΑΤΣΙΔΑΚΗΣ (14 ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ), 7 ΚΟΚΚΟΚΥΡΗΣ, 8 ΝΟΜΙΚΟΣ, 9 ΣΑΡΙΑΝΙΔΗΣ, 10 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ( 12 ΦΡΑΓΚΟΜΑΝΩΛΗΣ), 11 ΖΗΜΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗΣ

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *