Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολμπότης και νίκη για τον Ιπποκράτη.

Share

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε ο Ιπποκράτης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο του Ηφαίστου επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης, στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ΕΠΣ Αθηνών.

Το παιχνίδι ως πρώτη εικόνα φάνηκε ότι θα έχει αρκετό θέαμα μιας που μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπότης για λογαριασμό του Ιπποκράτη με πολύ ωραίο πλασέ στη κίνηση άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες, ενώ στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα μέτρα τους, αλλά η μπάλα μετά από ωραίο εξωτερικό πλασέ του Μπούσι, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τεννέ. Βέβαια η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, μιας που μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρέθηκε εντός της περιοχής και ο Μπαντίνογλου έγραψε το 1-1. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ξανά με γκολ του ο Μπότης, που μάλιστα ήτανε και ο πιο ενεργητικός παίκτης του Ιπποκράτη κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε που στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έδωσε την ευκαιρία  στην ομάδα του να βάλει τη τελευταία πινελιά για να γραφτεί το οριστικό σκορ της αναμέτρησης. Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να αλλάξουν τη διάσταση του αποτελέσματος, αλλά ούτε ο αέρας βοηθούσε τους ποδοσφαιριστές να φέρουν τη μπάλα στη τροχιά που ήθελαν για την εκάστοτε φάση, αλλά και ούτε τα αλλεπάλληλα σφυρίγματα από τη διαιτητική ομάδα, που μπορούμε να πούμε πως δεν ήτανε και στη καλύτερη της ημέρα.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ιπποκράτη να είναι όγδοος με 10 βαθμούς και φιλοδοξίες για τη διεκδίκηση της ανόδου για την πρώτη κατηγορία, ενώ  την Μεταμόρφωση στην αναζήτηση κάποιου βαθμού, που όπως φαίνεται θα κυνηγήσει μαζί με την Άμιλλα Περιστερίου την θέση στη κατηγορία.

Ιπποκράτης: Τεννές Γ., Κουράτορας (58′ Βαΐτσης), Κανδυλιώτης, Σκλαβενίτης, Τεννές Ε., Κολοβός, Μπότης, Μωραΐτης, Κλαυδιανός (88′ Δημητρακόπουλος), Αγγελόπουλος (63′ Στρέμπας), Αμανατίδης (46′ Λέκκας) (88′ Μηδέλλιας).

ΑΕ Μεταμόρφωσης: Φούσκας, Κλετσίδης, Αναστασίου, Περιβολαράκης, Τούντας, Ζάχαρης (86′ Ψαρρής), Μπαντίνογλου (58′ Βασιλός), Μπούσι, Καραβάνας (86′ Παπαρδάκης), Δημητρός (77′ Αυγέρης), Κόχυλας (77′ Λούκαρης).

Διατητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Μπόντος – Σούλτης
Επιμέλεια: Μέρρης Γεώργιος.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *