Type to search

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟΚ Φαλήρου – ΑΕ Περάματος 0-1: Η Άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση

Share

Η ΑΕ Περάματος πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και πάλι με το αγαπημένο της 1-0 απέναντι στον ΑΟΚ Φαλήρου

Έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες η Αθλητική Ένωση Περάματος με το 1-0 να αναδεικνύεται στο αγαπημένο της σκορ καθώς είναι η τρίτη φορά που το κάνει φέτος. Το έκανε την 3η, το έκανε την 4η, το κάνει και την 5η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Β Κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά. Θύμα της αυτήν τη φορά ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Φαλήρου στο Γήπεδο «Παραλία Καλλιθέας». Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν για τέταρτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία τους και σε πέντε αγωνιστικές έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ. Με αυτό το τρίποντο έπιασαν τους γηπεδούχους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή και τον Αθλητικό Σύλλογο Δραπετσώνας στους δυο βαθμούς έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε αρκετά νωθρά με τις δυο ομάδες να μη βρίσκουν ρυθμό και να μη δημιουργούν φάσεις για μεγάλο διάστημά του. Η «Ένωση» σιγά σιγά άρχιζε να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού και η πίεσή της ανάγκαζε τους αντιπάλους σε συχνά λάθη τα οποία όμως δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν καθώς πάντα κάτι έλειπε στην τελική πάσα. Ωστόσο, αντίθετα με τη ροή του αγώνα τις μόνες σημαντικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου τις είχε ο ΑΟΚ Φαλήρου. Στο 36’ σουτ του Νίκολλα υπό καλές προϋποθέσεις από τα όρια της μεγάλης περιοχής πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από το τέρμα, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 42με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να σταματάνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά το σουτ του αρχηγού Ελευθεράκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς τελείωσαν το πρώτο, με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Λιαράκης στο 46’ από καλή θέση στη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα έξω μην έχοντας πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ. Οι δυο προπονητές όπως ήταν λογικό προσπάθησαν με αλλαγές να ανακατέψουν την τράπουλα προκειμένου να βρουν το γκολ που φαινόταν ότι θα έδινε τη νίκη σε όποιον το πετύχαινε. Καθώς ο αγώνας έφτανε στο τελευταίο τέταρτο οι δυο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειες τους και θα μπορούσαν αμφότερες να έχουν ανοίξει το σκορ. Στο 74’ ο Λιαράκης βγήκε στην αντεπίθεση και με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ. Η απάντηση από τον ΑΕ Περάματος ήταν άμεση, καθώς στο 76’ ο Ψέμμας απέκρουσε εξ επαφής σουτ του Σαββατιανού που είχε περάσει αλλαγή μόλις στο προηγούμενο λεπτό. Η λύτρωση ήρθε στο 87. Μια από τις πολλές στατικές φάσεις που είχε κερδίσει η «Ένωση», στην προκειμένη περίπτωση ένα κόρνερ, είδε τον αμαρκάριστο Κεφαλίδη να πιάνει ένα όμορφο πλασέ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Ψέμμα που αυτή φορά δεν είχε καμία απάντηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά προφανώς δεν ήθελαν να χαλάσουν το αγαπημένο τους αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ Φαλήρου δοκιμάζεται στην έδρα του ΕΠΟ Σαλαμινομάχων και η ΑΕ Περάματος φιλοξενεί τη Θύελλα Μοσχάτου.

Διαιτητής: Καζάς Ι. Βοηθοί: Παπαδάμ Σ., Λεκαράκος Χ.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΚ Φαλήρου: (Γιώργος Γκοβερίνος) Ψέμμας, Καμαράδος, Ανδρέου, Κούστας, Καρανίκας, Νίκολλα (56’ Μπρέγκου), Λέντερης, Παπαδόπουλος, Χατζής (46’ Σεμπέκος), Ελευθεράκης, Λιαράκης

ΑΕ Περάματος: (Τέλης Πιστόλης) Τσιαβός, Μάνδυλας, Καπέρης, Ζαχαρόγλου, Κεφαλίδης, Θεοδωρακάκης, Μιχόπουλος, Μπέτσος, Κανάρης (85’ Θεοδοσίου), Κανταρτζής (75’ Σαββατιανός), Χάραμης (67’ Σαΐντ)

Ορέστης Καδδάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *