Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ

Ένας…Ταλιούρας δεν θα φέρει την άνοιξη στον Παπάγο!

Share

Παπάγος και Πετράλωνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 το μεσημέρι της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας του τρίτου ομίλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι απο την εκτός έδρας επικράτηση επί του Παγκρατίου (0-2) προσπάθησαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο γήπεδό τους. Ξεκίνησαν δυναμικά και με το “καλησπέρα” είχαν δοκάρι με τον Γυπάρη(5′). Τα Πετράλωνα απάντησαν άμεσα με τον Ντανίκα, όπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός αστόχησε σε τετ-α-τετ έπειτα από προσωπική του ενέργεια(11′). Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, ουσιαστικά οι δύο ομάδες “αλληλοεξουδετερώθηκαν” και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια δίχως τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος, μία ένταση ανάμεσα σε Μπράτσο (Παπάγος) και Πανταζή (Πετράλωνα) στο 55ο λεπτό χάρισε και στους δύο από μια κίτρινη κάρτα αλλά και στον αγώνα την “σπίθα” που χρειαζόταν. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Ταλιούρας, πέτυχε το έκτο του τέρμα σε ισάριθμα παιχνίδια για φέτος έπειτα απο προσωπική ενέργεια και ασίστ του Φίλιππου Μπράτσου. Τα επόμενα λεπτά ο Παπάγος κυριάρχισε αλλά η αδυναμία του στα τελειώματα των φάσεων που δημιούργησε ήταν αυτή που στο τέλος του στοίχισε. Μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Σωτηρίου ελάχιστα πιο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και η αδυναμία των αμυντικών να απομακρύνουν, ήταν αρκετά για να βρεθεί η μπάλα στα δίχτυα του Κουρέλη και να έρθει η ισοφάριση για τα Πετράλωνα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής Γκαϊτάτζης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο ακόμη και όταν έδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Παπάγου κύριο Ντόκο για έντονες διαμαρτυρίες. Επίσης χωρίς λάθη και οι βοηθοί του κύριοι Αθανασόπουλος και Καμπιώτης.

ΓΚΟΛ: 56′ ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ-85′ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55′ ΜΠΡΑΤΣΟΣ,75′ κ.ΝΤΟΚΟΣ,90’+1 ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ-25′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,55′ ΠΑΝΤΑΖΗΣ,90’+2 ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΠΑΠΑΓΟΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΚΟΣ) 4-2-3-1: ΚΟΥΡΕΛΗΣ-ΠΛΟΥΜΗΣ,ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ,ΦΑΤΟΥΡΟΣ,ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ-ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,ΛΙΟΥΚΑΣ-ΜΠΡΑΤΣΟΣ(70′ ΓΥΠΑΡΗΣ Κ.),ΒΑΡΩΝΟΣ(46′ ΚΟΛΙΑΚΟΣ),ΓΥΠΑΡΗΣ Π.(83′ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ)-ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ) 4-2-3-1: ΣΕΡΓΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΩΤΗΡΙΟΥ,ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ,ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ-ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ,ΜΑΓΑΛΙΟΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ(69′ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ),ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ,ΝΤΑΝΙΚΑΣ(93′ ΔΡΥΜΩΝΑΚΗΣ)-ΛΟΥΠΟΣ(60′ ΚΑΚΑΖΗΣ)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *