Type to search

Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Καρδιοχτύπησε ,αλλά στο τέλος κέρδισε ο ΕΦΑΟΖ

Share

Μεγάλη νίκη για τον ΕΦΑΟΖ απέναντι στην Αχαγιά 82 με σκόρ 84-73 .

Η ομάδα του Ζωγράφου ήταν ανώτερη από την αρχή του παιχνιδιού με τον  Μαγγγουνή  (22 πόντοι στο ημίχρονο ) να δείχνει από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις της ομάδα του coach Μελέτη . Η Αχαγιά  82 μπήκε ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο με τους Μάρκοβιτς και Οικονομόπουλο να είναι η αιχμή του δόρατος επιθετικά για τους Πατρινούς και με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκοράρισμα με το σκόρ του ημιχρόνου να είναι ισόπαλο .

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παιχνίδι για γερά νεύρα με το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς για τις δύο  ομάδες . Η Αχαγιά κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου η οποία εξανεμίστηκε αμέσως μετά από ένα τρίποντο ξέσπασμα του ΕΦΑΟΖ  με τους Ροζακέα ,Φιλιππά και Λιακόπουλο να βγαίνουν μπροστά για την ομάδα του Ζωγράφου .

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα παιχνίδι ρακέτας με τους Μάρκοβιτς και Χατζή να έχουν την τιμητική τους . Στα τελευταία λεπτά ο Μαγγουνής βγήκε ξανά μπροστά για τον ΕΦΑΟΖ και έδωσε στην ομάδα του μια διαφορά ασφαλείας την οποία κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος και να πάρει ο ΕΦΑΟΖ το ροζ φύλλο αγώνα .

Με την νίκη αυτή ο ΕΦΑΟΖ ανέβηκε στο (4-1) και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα , ενώ η Αχαγιά βυθίστηκε ακόμα περισσότερο , καθώς μετρά μόνο μια νίκη στις πρώτες επτα αγωνιστικές .

Τα δεκάλεπτα : 20-13, 42-41, 64-62, 84-73

ΕΦΑΟΖ (Μελέτης, Μανωλόπουλος): Κιατίπ, Καρελάς, Μαγκουνής 30 (2), Οικονόμου, Γκίκας, Λιακόπουλος 11 (1), Φίλιππας 15 (1), Ροζακέας 9 (2), Αβδάλας 4, Χατζής 11, Σοφρωνάς 4

Αχαγιά 82 (Λιόνας, Παναγιωταρόπουλος): Οουαντίντζο 4, Μπουρδάνος 8 (2), Καλογιάννης 8 (2), Νεόφυτος 16 (2), Φραντζής 5 (1), Στάθης 4, Τάρναρης, Σέρμπος, Μάρκοβιτς 12, Κοντόγιωργας, Οικονομόπουλος 16 (3)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *