Type to search

ΕΠΣ Αθηνών ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλαιό Φάληρο – Άγιοι Ανάργυροι 0-0: Πήραν ό,τι άξιζαν

Share

Παλαιό Φάληρο και Άγιοι Ανάργυροι σε έναν μέτριο από άποψη θεάματος αγώνα μοιράστηκαν τους βαθμούς

Στο Γήπεδο «Παλαιού Φαλήρου Σωτήρης Αγγελόπουλος» Παλαιό Φάληρο και Άγιοι Ανάργυροι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους και το τελικό 0-0 μάλλον δεν μπορεί να αφήσει κανέναν από τους δυο αντίπαλους παραπονεμένο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζει χωρίς νίκη στον όμιλο μετά και την 6η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έχοντας μόλις δυο βαθμούς έπειτα από πέντε αγώνες (έχουν παιχνίδι λιγότερο) βρίσκονται στην 9η θέση του 2ου ομίλου της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν για την ώρα στην 4η θέση με συγκομιδή 11 βαθμών.

Από την αρχή του 1ου ημιχρόνου οι δυο ομάδες ενώ πραγματοποιούσαν όμορφες ενέργειες, είτε ατομικές είτε ομαδικές, δεν είχαν ουσία και τα λάθη ήταν συνεχόμενα με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερώνονται κυρίως στον χώρο του κέντρου. Η πρώτη πραγματική ευκαιρία σημειώθηκε στο 30’ με τον Φωτόπουλο των Αγίων Αναργύρων να πιάνει υπό κακές προϋποθέσεις ένα σουτ μέσα στην μικρή περιοχή το οποίο όμως μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Καταχανάκης. Την μεγάλη ευκαιρία όμως του αγώνα την είχε το Παλαιό Φάληρο στο 39 με τον Κωνσταντινίδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από τη μικρή περιοχή έπειτα από ατομική ενέργεια του Φεντόροβ.

Το 2ο ημίχρονο κινήθηκε στους ρυθμούς του 1ου, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες και έτσι δοκίμαζαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Οι Άγιοι Ανάργυροι έμοιαζαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις και προσπάθησαν να απειλήσουν, κυρίως με στατικές φάσεις, προκειμένου να πετύχουν το γκολ που φαινόταν ότι θα έκρινε τον αγώνα, χωρίς όμως να το κατορθώσουν.

Την επόμενη αγωνιστική το Παλαιό Φάληρο θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στον Άγιο Θωμά, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν ρεπό.

 

Διαιτητής: Περράκης Κ. Βοηθοί: Κολλιάκος Α., Καραγεώργος Α.

Οι συνθέσεις:

Παλαιό Φάληρο: (Αλέκος Ρίζος) Καταχανάκης, Λιώνης, Γαβαλάς, Μπουρσάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπένα, Κωνσταντινίδης, Μακρυγιάννης (88’ Σανσάρογλου), Φεντόροβ (54’ Βάιας), Καναβέτας, Ανδρέου (46’ Σκόρδος)

Άγιοι Ανάργυροι: (Χρήστος Πιπίνης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκάδουλας, Γενίδογαν, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κωσταδήμας (46’ Κατσίβελας), Αρβανιτάκης, Πρισμιτζής (79’ Λουκόπουλος), Φωτόπουλος, Παπουλίδης (61’ Δεσποτόπουλος)

Ορέστης Καδδάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *