Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ορκίστηκε και τα κατάφερε ο Απόλλωνας

Share

Όρκος νίκης από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πριν την έναρξη του αγώνα.

Με την αναμέτρηση Απόλλων Αθηνών/Δάφνη- Νεοπεντελικός άνοιξε η 6η Αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Μια συνάντηση που προμυνείοταν αμφίρροπη πριν από την σέντρα καθώς οι μεν γηπεδούχοι ήταν αήττητοι στην έδρα τους και 4οι στην κατηγορία ,οι δε φιλοξενούμενοι ήταν αήττητη στους εκτός έδρας αγώνες τους και 5οι στον βαθμολογικό πίνακα. Παρ’ όλα αυτά το τελικό 4-0 ,αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε κυρίως λόγο του πολύ καλού δεύτερου ημιχρόνου που είχε η ομάδα του Απόλλωνα , μαρτυρά πως είχαμε μία μόνο ανταγωνιστική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι βέβαια ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 3΄ όπου έπειτα από την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και λίγο πριν ο Ι. Φακής γίνει απειλητικός ο Χάσκης ,στόπερ του Απόλλων έδιωξε σε κόρνερ . Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι φιλοξενούμενοι επιθετικά στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο .Από την άλλη η ομάδα του Απόλλων αν και άργησε να μπει στο παιχνίδι όσο  περνούσαν τα λεπτά κέρδιζε μέτρα και γινόταν ολοένα και πιο απειλητική προς την εστία του Νεοπεντελικού . Στο 20 μάλιστα η ομάδα του κ. Αθανασόπουλου πέτυχε το 1-0 αλλά ο σκόρερ Κόκκορης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Από εκείνο το σημείο του αγώνα κι έπειτα  με τον Απόλλων ελαφρώς ανώτερο έληξε το πρώτο ημίχρονο .

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τους φιλοξενούμενους δηλαδή να μπαίνουν καλύτερα στον αγώνα και να αγγίζουν το 1-0 μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φακή Ι. Που πέρασε λίγο άουτ. Για να φτάσουμε έτσι στην φάση του 61΄ όταν μετά από την εξαιρετική κάθετη του Τριανταφυλλίδη ο Κορφιάτης εκμεταλλεύτηκε το κενό στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Νεοπεντελικού πήρε όλη την προσπάθεια μόνος του και πλάσαρε ιδανικά τον Κουτρουμάνο για το 1-0. Λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι και πάλι έπειτα από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας (άλλαξαν 6-7 πάσες έξω και μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου) ο Κόκκορης από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε για το 2-0 .Πάρα τις αλλαγές του προπονητικού διδύμου του Νεοπεντελικού (Τόλης και Δημήτρης Μιχαλόπουλος)  η ομάδα τους εξακολουθούσε να χάνει εύκολα την μπάλα στο χώρο του κέντρου ,να μη μπορεί να δημιουργήσει και σε συνδυασμό με τα πολλά μέτρα που άφηναν ακάλληπτα στην άμυνα τους δεχόντουσαν με εξαιρετική ευκολία φάσεις. Έτσι στο 78΄ μετά από μια ακόμη κάθετη-ασσίστ του Τριανταφυλλίδη ο  Νόκα έγραψε το 3-0.Το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει εκεί .Η απέλπιδα προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πάρουν κάτι από το ματς σε συνδυασμό με τον φανταστικό στο 2ο ημίχρονο Κορφιάτη οδήγησαν στην φάση του 88΄ όταν ο εξτρέμ του Απόλλωνα έκοψε προς τον άξονα χόρεψε 2 αντιπάλους του και σούταρε στην κλειστή γωνία του Κουτρουμάνου για το τελικό 4-0.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα στον Απόλλωνα έφτασαν τους 12 βαθμούς και μπορούν , με εμφανίσεις σαν κι αυτές ,να κοιτάζουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία .

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΔΑΦΝΗ (ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ): DRAKΟ , ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ (69΄ ΔΟΥΡΟΣ) , ABEDINAS ( ΙΩΑΝΝΟΥ) , ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Α) , ΧΑΣΚΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ( 64΄ ΤΣΟΥΜΛΑΣ ) , ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ , ΔΙΑΚΑΚΗΣ ( 46΄ ΝΟΚΑ) , ΚΟΦΙΝΗΣ , ΚΟΚΚΟΡΗΣ ( 82΄ ΓΚΑΤΖΙΟΥΡΑΣ )

 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ( Τ. ΚΑΙ Δ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ,ΨΥΛΛΟΣ , ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ( 64΄ ΒΛΑΧΟΣ ) , ΣΤΑΠΠΑΣ , ΠΑΠΠΑΣ ( 75΄ HALILI ) , ΦΑΚΗΣ Δ. ( 80΄ ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ) , ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ( 75΄ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ) , ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ , ΦΑΚΗΣ Ι. ( 80΄ ΒΟΥΛΑΝΑΣ ) , ΛΥΜΠΟΥΣΗΣ

 

Αντώνης Παπαδόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *