Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΤΤΙΚΟΣ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 0-0 : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΑΚΑΔΗΜΙΑ”

Share

Σε ένα ντέρμπι με τα… όλα του Αττικός και ΑΟ Ιλίου, έμειναν στο 0, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.

Στην ” Ακαδημία Πλάτωνος ” Ο Αττικός υποδέχτηκε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β τοπικής τον ΑΟ Ιλίου σε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές φάσεις και για τις 2 ομάδες που όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Η ομάδα του Π. Κοζακόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία. Έπειτα από προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από τον Δαούτη ο Χελμής μπήκε στην πορεία της μπάλας και με την κόντρα η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, με τον Κουληγέρη στην συνέχεια να πλασάρει πάνω στον Κούβαρη. Τον Ίλιον κατόρθωσε να φέρει στα ” ίσια” την αναμέτρηση, μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αττικού και δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες. Ο Λερούτσος αρχικά στο 7ο λεπτό πλάσαρε λίγο έξω από την εστία του Λογοθέτη, για να έρθει με την σειρά της η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, στο 9ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Γιώτη, ο Μπούσκος εξ επαφής δεν κατάφερε να σπρώξει με δύναμη την μπάλα προς στην εστία. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε λίγο πιο ομαλά με την κατοχή και τις ευκαιρίες να είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και πήραν από πολύ νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης. Το 3-5-2 το τεχνικού του Αττικού απέδωσε καρπούς, με την πίεση να είναι ισχυρή σε ολόκληρο το μήκος του γηπέδου, περιορίζοντας το Ίλιον σε αντεπιθέσεις. Μια από τις αντεπιθέσεις δημιούργησαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου με τον Φούρλα να χάνει τετ-ατέτ, και σε δεύτερο χρόνο ο Λερούτσος εκτέλεσε πάνω στον Λογοθέτη. Ο Αττικός δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις, δίχως να κατορθώσει να τις μετατρέψει σε γκολ. Στο 71ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με απόφαση του διαιτητή για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΟ Ιλίου.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με αρκετή ένταση και τις 2 ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, με τον γηπεδούχο Αττικό να φτάνει στους 9 βαθμούς και τον ” όμιλο ” τους 11 αντίστοιχα

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Ασφής είπε <<  Θετικό το αποτέλεσμα, ο Αττικός είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες του ομίλου, το γήπεδο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, πρέπει να είσαι πάντα καλά στημένος, υπάρχουν συνέχεια φάσεις ( το γήπεδο είναι πιο μικρό από το κανονικό), ακόμα και τα πλάγια μπορούν να γίνουν φάση οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς ανταπεξήλθαμε στο πλάνο του προπονητή και νομίζω δείξαμε καλό χαρακτήρα και εικόνα σχετικά με τα δεδομένα του παιχνιδιού>>. Ενώ πρόσθεσε << Μας αφήνει πικρία η φάση του τετ-ατέτ γιατί ήταν διπλή ευκαιρία ουσιαστικά, κατά τα άλλα πιστεύω πως ήταν δίκαιη η ισοπαλία με βάση την εικόνα του παιχνιδιού>>. Τέλος αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Ιεράπολη <<κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν ντέρμπι, κοιτάμε παιχνίδι – παιχνίδι ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο, σίγουρα υπάρχουν στόχοι αλλά το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Ι. Τσατσούλης με βοηθούς τους Μ. Μαραθωνίτη και Γ. Μπακογιάννη.

ΑΤΤΙΚΟΣ ( Κοζακόπουλος ) : 1.Λογοθέτης, 2.Ντζέλιας, 3.Κοντόπουλος (19.Σωτηρίου 61΄), 4.Ματσαβέλας, 5.Κατσούδας, 6.Αθανασόπουλος ( 18.Μπέλη 71΄), 7.Χελμής, 8.Χρόνης, 9.Κουληγέρης   (16.Μπέλη 83΄), 10.Κορνελάτος, 11.Γεωργαντής

ΑΟ ΙΛΙΟΥ : 1.Κούβαρης, 2.Κιτσώνης, 3.Τζώρτζης, 4.Δαούτης, 5.Μπούσκος, 6.Ζήκος, 7.Γιώτης  (14.Δράκος 86΄), 8.Παπαδημητρίου, 9.Φουρλάς, 10.Λερούτσος, 11.Σκαμάνης ( 12.Ασφής 52΄)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *