Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εμφατική εκτός έδρας νίκη για τα Βριλήσσια επί του Αρίων με 3-0

Share

Ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κρίστιαν Νικολά μόλις στο 5′, με τον επιθετικό των Βριλησσίων να αστοχεί σε τετ α τετ από πολύ πλεονεκτική θέση. Όμως η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε μετά από το δυνατό ξεκίνημα που είδαμε κυρίως από μεριάς φιλοξενούμενων. Καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον Αρίων να μην μπορεί να κρατήσει καθόλου μπάλα και να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και τα Βριλήσσια να κυκλοφορούν την μπάλα χωρίς να μπορέσουν να βρουν κάποια ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, η ομάδα των Βριλησσίων μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του αντιπάλου να κρατήσει την μπάλα. Με το καλημέρα του ημιχρόνου, μόλις στο 50′ ο Νικολά παίρνει την μπάλα από τον Δημητρέλο στα αριστερά και συγκλίνοντας προς τα μέσα εκτελεί εκτός περιοχής και νικάει τον Τσιμουράκο για το 1-0.

Όντας πιο απελευθερωμένοι πια, οι φιλοξενούμενοι αυξάνουν την πίεση και εκμεταλλεύονται ένα από τα πολλά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, για να γράψουν το 2-0 στο 65′ με τον Γκιονάι να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Τσιμουράκου. Το πολύ καλό ομαδικό ποδόσφαιρο από τα Βριλήσσια συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, και αυτό οδήγησε και σε τρίτο γκολ με τον Μότσιο με μακρινό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 και να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του. Η μοναδική ευκαιρία του Αρίων ήρθε στο 85′, όταν ο Μπουζιούρης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή η κάκιστη εμφάνιση των ”νεοφώτιστων” είχε ως αποτέλεσμα την γκρίνια και την δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας, αλλά και βαθμολογικά τον κράτησε χαμηλά στην 9η θέση της Β’ Κατηγορίας του 2ου Ομίλου μόλις με έναν βαθμό, ενώ τα Βριλήσσια ανέβηκαν στην τέταρτη θέση χάρη στους πρώτους σημερινούς βαθμούς που κατέκτησε.

Κρίστοφερ Μενσιάν

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *