Type to search

Super league ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Νάντ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ποδόσφαιρο

Ή στραβός είναι ο Λέχνερ ή στραβά αρμενίζουμε

Share

Η ΚΡΙΤΙΚΉ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ

Βατσλικ (6): Ο Τσέχος γκολκίπερ των Πειραιωτών πραγματοποίησε 3 καίριες επεμβάσεις (η μια διπλή μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού) ,με κορυφαία αυτή στο 74′ στην κεφαλιά του Μοχάμεντ. Δεν φέρει ουσιαστική ευθύνη και στα δύο τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του, με την άμυνα του να βρίσκεται σε ολιγωρία.

Ρεαμπτσιουκ (3): Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του Μολδαβου ακραίου οπισθοφύλακα εδώ και ενάμιση και πλέον χρόνο στο λιμάνι του Πειραιά. Ο 24 χρόνος παίκτης έμοιαζε αβοήθητος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όλες οι επιθέσεις της Ναντ γίνονταν απ’ την πλευρά του και ο Ρεαμπτσιουκ τα βρήκε.. μπαστούνια. Αν κι ήταν σκασμενος από ανάσες ανέβασε λιγο την απόδοσή του στο β μέρος , όμως και πάλι ήταν το αγκάθι για τους ερυθρόλευκους. Ενδεχομένως δεν τον βοήθησε και το σύστημα που επέλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν. Είναι βέβαιο πως αν ο Μολδαβός συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις,ο Μαρσέλο θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του σε έναν μήνα από τώρα .

Σισέ (4) : Σε πολύ ρηχά νερά κινήθηκε και ο 27 χρόνος στόπερ. Εκδηλωσε αδυναμία ακόμη και να κάνει εύστοχη πάσα στο ένα μέτρο , ένα καλό κοντρόλ και γενικώς οι αντίπαλοι έφευγαν στην πλάτη του για πλάκα. Απ’ τα πολύ κακά ματς του Σενεγαλεζου εδώ και μια πενταετία στον Ολυμπιακό. Είναι ντεφορμε όλο το καλοκαίρι και αυτό φαίνεται.
Ρετσος (5) : Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στην επιστροφή του στην εντεκάδα των ερυθρόλευκων έπειτα από πέντε χρόνια προσπάθησε να βοηθήσει. Πήρε την μπάλα στα πόδια για να κάνει παιχνίδι,μιας και ήταν ο κεντρικός αμυντικός της τριάδας των στόπερ. Έτρεξε, πάλεψε ,πήρε μονομαχίες και σίγουρα θα θέσει υποψηφιότητα για βασικός στο εγγύς μέλλον. Χάθηκε λίγο με τον σχηματισμό που είχε παρατάξει ο Κορμπεράν και για αυτό δεν είχε σωστές τοποθετήσεις σε πολλές περιπτώσεις.

Μανωλάς (6) : ο πιο σοβαρός της αμυντικής τριανδρίας στα μετόπισθεν. Είχε καίριο τάκλιν μετά το 1-0 της Ναντ. Στο γκολ ωστόσο φέρει ευθύνη,για αυτό και ο βαθμός που του πιστώνεται. Μετά την ανάπαυλα ανέβασε την απόδοσή του και ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Άβιλα (6) : Σίγουρα ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί πολλά περισσότερα απ’ αυτά που επέδειξε κόντρα στη Ναντ εχθές το βράδυ, ωστόσο ήταν μάλλον ο δεύτερος σε απόδοση αμυντικός της Ελληνικής ομάδας . Ο δεξιός οπισθοφύλακας είχε κάποιες αμυντικές ανορθογραφιες στο παιχνίδι του , είχε όμως και κάποιες εξάρσεις δημιουργικά ,οι οποίες του επιτρέπουν να πάρει μεγαλύτερο βαθμό απο τον έτερο μπακ των ερυθρόλευκων, Ρεαμπτσιουκ. Αν είχε σουτάρει καλύτερα στη φαση του 39ου λεπτού ίσως μιλούσαμε για διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι!

Κούντε (5) :Δεν φανηκε αντάξιος των προσδοκιών. Αν και πήρε φανέλα βασικού ελλείψει τόσο του Εμβιλά , όσο και του Ίνμπεομ, έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου. Το ζήτημα ήταν να κρατήσει μπάλα στον νευραλγικό χώρο του κέντρου,πράγμα που έκανε σε ελάχιστες περιπτώσεις, όπως στο 50ο λεπτό, όταν και έβγαλε την μπαλιά στον Όυι Τζο , από την οποία το κέρδος ήταν το κόρνερ της ισοφάρισης. Πέραν αυτού, μηδέν εις το πηλίκο. Έχει πάρει τις ευκαιρίες του ο Καμερουνεζος και όλα δείχνουν πως φέτος θα σκουπίζει τον πάγκο.

Μπουχαλάκης (4) : Λίγα πράγματα και απο τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Εκτός του ρεκόρ ευρωπαϊκών συμμετοχων (57) που τον κατατάσσουν πλέον τρίτο ,πίσω μόνο από Ανατολάκη και Τζόρτζεβιτς, ο κρητικός αμυντικός μέσος δεν κατάφερε κάτι άλλο στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση. Υπέπεσε σε αρκετά λάθη, ενώ σε θέση άμυνας δεν κρατούσε τις αποστάσεις που έπρεπε στο δικό του πεδίο δράσης. Δεν κράτησε μπάλα ,ούτε βοήθησε δημιουργικά τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο. Κι ο 29 χρόνος Έλληνας αναμένεται να αποτελέσει λύση απ’ τον πάγκο εφέτος για τον Ολυμπιακό.

Μασούρας (4) : Δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο χαμηλές στροφές ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ. Κακό ματς συνολικά απ’ τον 29χρονο ακραίο επιθετικό. Δεν έγινε απειλητικός για τους αντιπάλους και έτσι αντικαταστάθηκε ορθώς απο τον Μπόουλερ κατά το 60ο λεπτό

Μπίελ (6) : Ο νεοαποκτηθεις βραχύσωμος Ισπανός δείχνει ότι ” το χει ” με την μπάλα στα πόδια. Απο το δικό του κόρνερ με το αριστερό πόδι δημιουργήθηκε η αναμπουμπούλα στα μετόπισθεν της Ναντ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από παίκτη της Γαλλικής ομάδας (Μουτουσάμι). Έκανε κάποιες ατομικές ενέργειες και το πάλεψε αρκετά. Εκ των κορυφαίων παικτών στο ναυάγιο του Ολυμπιακού.

Ουί Τζο Χουάνγκ (4) : Προτιμήθηκε έναντι του Ελ Αραμπι, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Μοίρασε την μπάλα όταν την έπαιρνε χαμηλά στο κέντρο, πιέσε όσο είχε δυνάμεις. Ωστόσο δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Εμφανίστηκε κάπως αργός και νωχελικός στη Νάντη. Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μπόουλερ (5) : Δεν τα πήγε ούτε καλά ,ούτε άσχημα ο Άγγλος ακραίος επιθετικός στην παρθενική του επίσημη συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα. Μπήκε στο 60′ αντί του Μασούρα και μόλις 3 λεπτά μετά θέλησε να σεντράρει, η πορεία της μπάλας όμως αλλοιώθηκε και έτσι ο Λαφόντ υποχρεώθηκε σε απόκρουση με τα πόδια . Ήταν αισθητά καλύτερος απ’ τον Μασούρα ,κάτι που κατάλαβαν σίγουρα και οι παίκτες του Κομπουαρέ, εξ’ ού και ο υψηλότερος βαθμός απ’ τον Στερεοελλαδίτη εξτρέμ.

Αμπού Καμάρα (2) : Σε αχαρτογράφητα νερά ο πρώην παίκτης του Άρη. Ο Κορμπεραν τον έβαλε στο 77′ αντί του Ουι Τζο μήπως και πιέσει τους αμυντικούς ογκόλιθους της Ναντ. Κακή δεύτερη εμφάνιση απ’ τον διεθνή με την εθνική της Μαυριτανίας.

Ελ Αραμπι – . Πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου στο 86′ αντί του Πεπ Μπιέλ , επομένως ο χρόνος που αγωνίστηκε δεν επαρκεί για να κριθεί.

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *